Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (4.81 secunde)
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. El a mai amenintat de doua ori ca pleaca, insa de fiecare data a gasit pretexte sa se agate de functie.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Miercuri seara, la Hotelul Intercontinental, presedintele Traian Basescu a primit - pentru a doua oara consecutiv - premiul de "Omul politic al anului", pentru 2005.
Conservatorii vor inghiti, prin absorbtie, Partidul Unitatii Natiunii Romane (PUNR). Ei solicita in continuare sprijinul partenerilor de guvernare vizavi de proiectele pe care le-au initiat si asteapta ca Executivul sa-si spuna punctul de vedere.
Conducerea Organizatiei municipale a PD Constanta l-a acuzat ieri pe liderul filialei judetene, deputatul Stelian Dutu (foto), de faptul ca atitudinea sa conflictuala a dus la situarea partidului pe ultimul loc in plan local, cu mult dupa PRM si PSD.
Intr-o statistica neoficiala, Partidul Social Democrat are cei mai multi posesori de arme de vanatoare si, in acelasi timp, vanatori impatimiti.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat ieri, la Iasi, ca incepand din 2006 institutia pe care o conduce se va afla "in plina ofensiva" a apararii si afirmarii comunitatilor de romani din statele invecinate.
Una dintre cele opt intrebari adresate lui Basescu a venit din partea reprezentantului Rusiei, care a dorit sa afle ce cauta americanii pe teritoriul Romaniei.
Presedintele Traian Basescu a avut ieri o zi foarte activa.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, cu privire la informatiile aparute intr-un cotidian central, ca desfide pe oricine incearca sa puna o pata pe reputatia sa si a conducerii PSD.
"Le recomand sa abandoneze comportamentul de partid in opozitie si sa abordeze atitudinea unor partide aflate la Putere. Sa lase comportamentul critic la adresa PSD.
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ... "independentilor".
Decizia justitiei galatene in procesul intentat Consiliului Judetului de catre Prefectura a devenit practic o formalitate, in conditiile in care reprezentantul Guvernului in teritoriu intentioneaza sa valideze numirea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte.
Dinu Patriciu ramane liber cel putin inca doua saptamani, mai exact pana pe data de 3 martie cand va fi judecata cererea de arestare.
Deputatul PNL de Suceava, Romica Andreica, a anuntat ieri ca alesii locali care isi anunta independenta fata de partidul pe listele carora au candidat ar putea sa nu-si piarda postul pentru ca aceasta situatie nu a fost prevazuta in textul legii privind stoparea migratiei politice.
Bilantul Departamentului National Anticoruptie a fost prezentat intr-o atmosfera de nesiguranta creata de respingerea de catre Senat a ordonantei care stabilea modul de functionare a institutiei.
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
Cotata in martie 2005 cu 48% in intentia de vot a romanilor, Alianta ar obtine in luna februarie a anului in curs, potrivit Centrului de Sociologie Urbana si Regionala, 42%.
Romanii au remarcat faptul ca intre palatele Cotroceni si Victoria sunt unele tensiuni, doi romani din trei fiind de parere ca relatiile dintre Basescu si Tariceanu nu sunt prea bune sau ca acestia nu se inteleg deloc.
google-analytics.com