Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (1.67 secunde)
Presedintele Basescu nu se arata multumit de lupta impotriva coruptiei si crede ca in raportul din mai o sa primim un stegulet galben pentru acest capitol din partea Comisiei Europene.
Conservatorii isi acuza colegii de guvernare ca preiau proiectele legislative ale partidului lor. "Am ajuns la concluzia ca, atunci cand avem actiuni proprii, ori nu suntem bagati in seama de colegii nostri, ori ne sunt furate aceste proiecte.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. El va ocupa functia lasata libera de Bogdan Olteanu, care a devenit presedintele Camerei Deputatilor.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. El va ocupa functia lasata libera de Bogdan Olteanu, care a devenit presedintele Camerei Deputatilor.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Verificarile demarate de Consiliul Superior al Magistraturii asupra modului in care s-a transferat, de la un complet la altul, dosarul privind casa parintilor Monicai Macovei au scos la iveala nereguli.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
Deputatii vor trimite la Senat, cu statut incert, mult-disputata Ordonanta "Gojdu", deoarece presedintele de sedinta a spus ca proiectul a fost respins, iar membrii Comisiei Juridice ca initiativa a fost adoptata tacit, intrucat nu a fost adoptat nici amendamentul de respingere, nici cel de aprobare a initiativei.
Presedintele Traian Basescu a respins joi, in mod public, toate acuzatiile potrivit carora ar fi avut vreo imixtiune in alegerea presedintelui CNSAS.
Motivand ca doresc fluidizarea circulatiei, autoritatile locale au amenajat un sens giratoriu in centrul Craiovei, in interiorul caruia vor amplasa...
Presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri ca, fata de momentul septembrie 2005, cand PD a fost acceptat ca observator in PPE, situatia democratilor in formatiunea europeana nu s-a schimbat cu nimic.
Guvernantii par sa fi uitat de infrastructura doljeana afectata de inundatii si alunecari de teren.
Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).
Presedintele Traian Basescu a dezgropat din nou securea razboiului si a lovit sanatos in liberalii uniti in jurul premierului Calin Popescu Tariceanu.
In sedinta de ieri, 4 aprilie, a Camerei Deputatilor, au avut loc dezbaterile si votul pentru proiectul de lege privind ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
Deputatii au aprobat ieri pe articole Ordonanta de Urgenta nr. 58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
Fostul presedinte al Camerei Adrian Nastase a prezentat ieri in fata plenului primul raport privind utilizarea fondului presedintelui pe 2005.
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
Constantinescu a mai precizat prin intermediul unui comunicat remis redactiei ca prin decizia Curtii de Apel Iasi din data de 05 aprilie 2006 s-a respins recursul inaintat de Consiliul Judetean Constanta.
google-analytics.com