Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (2.27 secunde)
Senatorul UDMR, Eckstein-Kovacs Peter, presedintele Comisiei Juridice din Camera Superioara a Parlamentului, a dobandit in 2005 un teren intravilan in municipiul Cluj-Napoca a carui suprafata nu este mentionata si care se adauga celor 400 de metri patrati pe care parlamentarul ii detinea inca din 1987.
Fosta consiliera blonda a sefului statului, Elena Udrea, care si-a dat demisia de la Palatul Cotroceni in urma unui scandal de presa in care a fost implicat sotul sau, si-a reinnoit declaratia de avere la scurt timp dupa ce a plecat, mai precis la 7 noiembrie 2005.
La Cotroceni, primii care si-au reinnoit declaratiile de avere sunt presedintele Traian Basescu si consilierul de stat Dan Vuerich. In noua declaratie de avere a sefului statului apar insa inadvertente in ce priveste anul de achizitionare a terenurilor si cladirilor pe care le detine.
Membrii Cabinetului Tariceanu sunt ceva mai bogati dupa un an de guvernare. Multi dintre ei au preferat sa-si transforme bunurile imobile in lichiditati.
Social-democratii au de gand sa constituie comisii de monitorizare a activitatii noilor prefecti, dupa ce acestia au renuntat la politica si au devenit inalti functionari publici.
Evaluarea ministrilor democrati, care fusese programata pentru decembrie 2005, dar amanata pentru inceputul acestui an, pare a fi reprezent pretextul de remaniere a unor titulari din Cabinetul Tariceanu.
Partidul Romania Mare se mentine pe aceeasi linie ascendenta inregistrata si anul trecut, sustine deputatul Gelil Eserghep.
Obiectivul major al PSD pentru urmatoarea perioada il reprezinta "inlaturarea Guvernului incompetent Popescu-Tariceanu", social-democratii solicitandu-i totodata presedintelui Traian Basescu organizarea unui "necesar dialog politic pe temele de actualitate cu care se confrunta tara".
Presedintele executiv al organizatiei judetene Hunedoara a PD, Iosif Blaga, a declarat ca in continuare protocolul de colaborare dintre PNL si PD nu este respectat in judet.
Toti ministrii democrati sint batuti in cuie, chiar daca in ultimul timp s-a tot vorbit la nivel central ca unii dintre acestia si-ar putea pierde functiile.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
Institutul Social-Democrat "Ovidiu ßincai", condus de deputatul PSD Adrian Severin, apreciaza, intr-un raport de analiza politica intitulat "Prognoze pentru 2006", ca o crestere a optiunilor de vot pentru PSD va avea loc daca social-democratii vor reusi sa duca la bun sfarsit reforma morala interna.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca legea privind Statutul minoritatilor nationale nu lezeaza in nici un fel interesele majoritatii si ca Uniunea nu va accepta nici un fel de modificari esentiale ale acestei legi.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Conservatorii vor analiza saptamina viitoare daca mai are rost ca partidul lor sa ramina la guvernare. Desi sustin ca nu s-a luat inca o decizie in acest sens, reprezentantii PC lasa sa se inteleaga faptul ca doar in anumite conditii vor ramine in Coalitie.
Partidul lui Vadim Tudor a pierdut 19 parlamentari din totalul celor 69 de mandate obtinute de aceasta formatiune politica la alegerile din noiembrie 2004, dar liderii PRM considera ca aceste plecari nu reprezinta un semnal de alarma sau un simpton de criza, cum spun analistii.
Consilierul de stat de la Departamentul Politic din cadrul Administratiei Prezidentiale, Valeria Dorneanu, a demisionat din functie, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.
Fost candidat la Presedintie la alegerile din 2004, viceprimarul municipiului Campulung Moldovenesc Ovidiu Tudorici a declarat ieri ca propunerea de excludere din PD a sa si a trei consilieri a fost o initiativa a presedintelui organizatiei locale, Ion Badale.
google-analytics.com