Cautare

4673 de rezultate pentru "05" (2.23 secunde)
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat, a tinut sa lamureasca ieri o parte din problemele create de iesirea de saptamana trecuta a lui Vasile Francu.
Opozitia obtine din nou victorii in Parlament fara sa faca un efort deosebit. Din cauza absentei parlamentarilor Puterii de la vot, legile pica una dupa alta.
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat ieri ca va depune saptamana viitoare in Parlament o propunere legislativa privind suspendarea emiterii ordonantelor de urgenta pana la 31 decembrie 2008.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. Chiar foarte multe cadouri, daca te mai si cheama Adrian Nastase.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va cere Biroului Permanent al Camerei Deputatilor retragerea proiectului de lege pentru ratificarea Acordului dintre guvernele Romaniei si Ungariei privind infiintarea Fundatiei Publice Romano-Ungare "Gojdu".
Radu Mazare a anuntat oficial inchiderea Primariei Municipiului Constanta. Asa poate fi interpretata declaratia de ieri a edilului, potrivit caruia nici un inspector al Primariei nu va mai avea curajul de a-si mai face datoria in urma represiunilor la care au fost supusi colegii lor.
In Romania postdecembrista meseria de politician chiar este bratara de aur.
Ei sunt cei pe care i-am ales sa ne reprezinte interesele, asa ca ii meritam. Si este cat se poate de adevarat ca parlamentarii nostri sunt pe masura gusturilor noastre, facuti parca pentru a distra prostimea.
Un presedinte bun este acela care stie cum sa-si aleaga sfatuitorii. Un sef de stat responsabil si care vrea sa faca istorie se va inconjura numai de oameni credinciosi.
Plangerea pe care primarul Constantei, Radu Mazare, a formulat-o impotriva presedintelui PD Constanta, Stelian Dutu, nu a avut castig de cauza, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei dispunand neinceperea urmaririi penale a deputatului democrat.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat ieri favorabil Ordonanta privind ratificarea Acordului de infiintare a Fundatiei publice romano-maghiare "Gojdu", dar a introdus si o declaratie interpretativa care precizeaza ca nu este afectat prin acest act Acordul din 1937 privind reglementarea definitiva a problematicii Fundatiei Gojdu de la Sibiu.
Intr-un interviu pentru Deutsche Welle, presedintele Traian Basescu regreta ca Serviciile secrete nu au intreprins nimic pentru a-si schimba imaginea publica.
Accesarea fondurilor SAPARD nu inseamna intotdeauna numai venirea unor fonduri nerambursabile care pot fi folosite pentru imbunatatirea localitatii. In cazul comunelor Cogealac si Fantanele a insemnat un nou motiv de disputa.
Presedintele Traian Basescu va participa incepand de astazi la lucrarile Consiliului European de primavara, care se desfasoara la Bruxelles.
Senatorul independent Dorel Constantin Onaca s-a inscris ieri in PD, la filiala sector 1. El sustine a luat aceasta decizie pentru a contribui la orientarea acestei formatiuni spre Partidul Popular European, de a carui doctrina s-a simtit apropiat inca din 2000.
Liderii centrali si locali ai PSD, "in imensa lor majoritate", sunt printre cei mai bogati oameni din Romania, de aceea nu pot percepe problemele cu care se confrunta salariatii si taranii, sustine liderul Fortei Democrate, Petre Roman.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
google-analytics.com