In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului. Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme. In primul rind, el nu are credibilitate in lumea oamenilor de fotbal si a suporterilor adevarati, cei nepacaliti de declaratii. Adrian Mititelu ramine, deocamdata, un fan, chiar fanatic al Universitatii. Atit! Refuzul unor adevarati oameni de fotbal de a lucra cu el - Geolgau, Tilihoi si altii - ar trebui sa fie un fel de semnal pentru cel care s-a visat toata viata patron al echipei. A declarat recent ca va investi zece milioane de euro pentru reconstructia Universitatii, iar multi au cazut in aceasta plasa si chiar il cred. Sint sceptic, dar m-as bucura ca aceasta declaratie a patronului oltenilor sa aiba si acoperire. Timpul va confirma.

Pina una alta, s-ar parea ca nu exista bani nici pentru Universitatea II (Divizia C), echipa care, dupa toate probabilitatile, va evolua in Divizia D, desi patronul Universitatii pretinde ca ar inscrie "Primavara" in D, deoarece nu ar avea lot de valoare. Pina pe 6 august, cind este ultima zi de inscriere in campionatul judetean Dolj, mai este timp suficient. Totusi, alcatuirea unui lot de perspectiva tot de buget tine.

Astazi, la ora 12.00, este anuntata reunirea lotului, dar n-ar fi exclus ca doar citiva juniori sa fie prezenti la apelul oficialilor de pe Unirii 86, mai ales ca multe necunoscute inca sint la stadiul de promisiuni. Surprizele anuntate ar putea sa apara astazi? Negocierile cu finantatorii lui FC Caracal au inceput luni noapte Mititelu bazindu-se pe lotul lui George Ilinca si Paul Valuta. Totul este de vinzare, nu?