Televiziunea pro Basescu a lu' Vantu incearca sa prosteasca pe romani introducand un nou personaj prin mocirla politicii romanesti. Este vorva despre un individ care are doar valenta de a fi fiul cuiva. A unui scriitor, eseist ti critic literar, diplomat si om politic care are, zic unii, radacini prin Imperiul Bizantin. Daca datele genealogice sunt corecte, desi par putin fortate, se pare ca junele Paleologu este descendentul ultimului imparat bizantin. Alte surse istorice arata ca prin diverse inrudiri, Paleologu a fost descendent al marelui domnitor Constantin Brancoveanu.
Dar, sa lasam descendenta micului Paleologu, care doar sustine ca este "incapatanat" si ca il sustine pe Basescu, si vine acum din partea PD-L sa candideze pentru Parlament.
Foarte important pentru romani este modul in care i se impun anumite personaje. Felul in care un om, sau altul, ne sunt promovati de catre "deontologii" unor posturi de televiziune, la comanda certa, pentru a fi validati de catre votul cetatenilor. Jenant! Se pare ca nu o sa invatam niciodata nimic de la americani si de la democratia lor. Macar pe la ei serviciile secrete conduc statul de dupa paravan, in timp ce pe la noi jocurile se fac la vedere, in fata unui popor orb.
Pacat ca nu ne dam seama ca printre vorbele denigratoare si uneori aiuristice ale lui Vadim Tudor, exista si unele adevaruri despre "cozile de topor" despre "handicapatii care conduc Romania si mai sunt si moguli de presa", despre toti cei care vor sa ne bage in gaura neagra a istoriei si sa injoseasca acest neam.