Cautare

5810 de rezultate pentru "zona" (4.82 secunde)
57/2006, ajutorul pentru incalzirea locuintei nu poate insa depasi o valoare calculata prin inmultirea consumului maxim lunar stabilit pe tip de apartament (1, 2, 3, 4 camere) si in functie de zona de temperatura (rece, temperata si calda) cu pretul local de referinta.
Cu 60.000 - 65.000 de euro poti cumpara un apartament cu trei camere intr-o zona centrala. Cu aceiasi bani poti opta pentru un teren intr-o zona in curs de dezvoltare", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
"Avem solicitari in special in zona Rucar-Bran pentru ca acolo sunt terenuri ieftine si o data achizitionate trec in proprietatea cumparatorului. ... Potrivit acestuia, in zona Rucar-Bran, metrul patrat de teren costa aproximativ 35 de euro (exista insa suprafete si mai ieftine, si mai scumpe).
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Stere Sponte, aceasta situatie putea fi evitata, daca autoritatile locale din Sacele ar fi informat administratia locala din Corbu cu privire la intentia de a despagubi cetatenii si daca s-ar fi negociat o intelegere in acest sens "De fapt, respectiva zona din grindul Chituc pentru care sunt in conflict localitatile Corbu si Sacele, apartine de Corbu, mai exact de localitatea Vadu, care face parte din comuna Corbu.
În plus, potrivit directorului Directiei Silvice Daniel Drâgnei, o parte importanta din pepiniera de 70 de hectare din Zaval a fost pusa la pamânt de grindina.Giugea vrea sa faca din nisipuri zona defavorizataAutoritatile sunt de parere ca suprafetele afectate de seceta nu sunt singura problema pe care o are Doljul în prezent.
Anuntata venire a Ford la Craiova va duce la cresterea preturilor terenurilor din zona cu 10 - 20% pâna la sfârsitul anului. ... Terenurile din zona Daewoo sunt mai scumpe pe zi ce trece.
Asa incepe sesizarea facuta de Corina L., nemultumita de faptul ca in mijlocul cartierului ANL din zona Garii, pe locurile special amenajate pentru parcarea masinilor, a aparut un chiosc "care se vrea punct de desfacere de marfuri agroalimentare".
Situatia este diferita in cazul apartamentelor din zona centrala sau Aviatiei, zone mai putin solicitate de clienti. ... Zona face pretul!
  Zona industriala reactivata În urma discutiilor de ieri cu oficialii Ford, Primaria Craiova a si decis sa ia prima masura. Consiliul local va adopta o hotarâre pentru a reactiva zona Daewoo drept zona industriala.
  Zona industriala reactivata În urma discutiilor de ieri cu oficialii Ford, Primaria Craiova a si decis sa ia prima masura. Consiliul local va adopta o hotarâre pentru a reactiva zona Daewoo drept zona industriala.
  Zona industriala reactivata În urma discutiilor de ieri cu oficialii Ford, Primaria Craiova a si decis sa ia prima masura. Consiliul local va adopta o hotarâre pentru a reactiva zona Daewoo drept zona industriala.
Germania, Franta si Italia, cele mai importante economii din zona euro, au consemnat scaderi de sub un procent ale PIB in trimestrul doi fata de perioada ianuarie-martie.
Lucian Ungur, reprezentantul CLIMM Oradea, ne-a informat ca, azi, la CCI Békés va avea loc o dezbatere pe tema proiectului, unde se va discuta sprijinirea si dezvoltarea activitatilor economice din zona de granita, prin implicarea diversilor actori locali.
Astfel, cei mai multi dintre asiguratori calculeaza pretul politei in functie de varsta clientului, de uzura masinii, de cat de des folositi masina si chiar in ce zona a tarii locuiti. ... La Asirom, zona geografica si varsta cantaresc greu la calcularea pretului.
Expertii considera insa ca zona "inca are potential".
Situatia s-a schimbat insa incepand cu toamna anului trecut, cand, ca replica la micsorarea pretului locuintelor, dar si la politica restrictiva a bancilor privind acordarea creditelor, costul terenurilor din zona Craiovei a inregistrat o usoara scadere.
Majoritatea sunt concentrate in zona de est a Craiovei, unde s-a batut moneda pe cele mai multe cartiere de locuinte noi. ... Cherciu a redus constructia la minimum In zona Selgros, cartierul pe care trebuia sa-l ridice Casa Noastra se reduce anul acesta fata de planurile initiale.
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Zona Metropolitana Craiova" va cuprinde, de luna viitoare, si comuna Teasc, ale carei autoritati au adoptat deja o hotarare in acest sens. Zona Metropolitana Craiova se extinde astfel si in sud, numarul de localitati partenere ridicandu-se la opt:
De altfel, pe langa zona Golfului Aden unde actioneaza piratii somalezi si care este o zona recunoscuta international ca fiind fieful piratilor, mai exista si alte zone de pe mapamond, cum ar fi zona portului nigerian Lagos sau a Stramtorii Malacca unde piratii actioneaza, insa aceste zone nu sunt recunoscute oficial ca fiind sub actiunea fenomenului pirateriei, a explicat Mihalcioiu.
google-analytics.com