Cautare

5721 de rezultate pentru "vointa ion creanga jud neamt" (5.84 secunde)
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Vointa vine dupa o infrangere pe teren propriu si va incerca sa scoata punct sau puncte la noi.
La 14 martie 1876, in cadrul prelegerilor publice ale Junimii, sustine conferinta Influenta austriaca asupra romanilor din principate, apoi redacteaza un raport elogios asupra activitatii didactice a lui Creanga, destinat ministerului Invatamantului, iar marele nostru povestitor devine membru in Junimea.
"Ce s-a intamplat la Neamt reprezintă
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
De fapt, sunt personaje din povestile lui Ion Creanga. Vedetele sunt mosul si baba. Chiar daca la prima vedere nu pare ca lucrez mult, in spatele lor sunt ore intregi de munca, ne-a spus Doina Khalvati.
Realizata in parteneriat cu Teatrul Ion Creanga, "Stagiunea de Vară" se va desfasura pana in 14 septembrie 2014.
Nicolae de 28 de ani din jud. ... Ion Iriceanu catre sos. ... Constantin de 58 de ani din jud. ... Marian de 24 de ani din jud.
Constantin de 23 de ani din jud. ... Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
La Neamt s-au inaugurat opt drumuri intr-o singura zi Cum la sate se stiu destul de putine lucruri despre programele europene, strategia functioneaza.
Ioan Mesota, clasa a XI-a B, Brasov, judetul Brasov - Alessandra Silaghi, Colegiul Nationa Preparandia Dimitrie Tichindeal, clasa a IX-a C, Arad, judetul Arad - Adrian Tulli , Colegiul National Ion Creanga, clasa a XII-a, Municipiul Bucuresti MENTIUNI - Bianca Maria Andrei, Colegiul National Ienachita Vacarescu, clasa a XI-a G, Targoviste, judetul Dambovita - Andreea-Madalina Balea, Colegiul National Alexandru I.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Liberalul Emil Strunga a facut o analogie intre ceea ce s-a intimplat in sedinta CJ si povestea lui Ion Creanga, a€žUrsul pacalit de vulpe". ... Asa ca, in opinia noastra, PSD e in postura ursului pacalit de vulpe din povestea lui Creanga, dl.
A lucrat, din 1989, la Fundatia Culturala Romana, infiintand si conducand (1991-1997) revista Arc (litere & arte), cu suplimentul Creanga de aur, in limbi de larga circulatie;
google-analytics.com