Cautare

1892 de rezultate pentru "voicu elena" (3.16 secunde)
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... La 12 ani dupa ce si-a ucis sotul, Elena C., 36 de ani, din Tudor Vladimirescu â€" Tulcea, si-a omorat, dupa acelasi scenariu si concubinul, in complicitate cu noul ei amant.
Seful Comisiei pentru Codul Electoral, liberalul Mihai Voicu, sustine ca "lipsa de reactie" a democratilor confirma "semnele de intrebare" aparute in ultima perioada, "mai ales in conditiile in care sustinerea alegerilor anticipate se contrazice clar cu principiul introducerii votului uninominal".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca deputatul social-democrat Madalin Voicu nu va mai reprezenta, la nivel mediatic, campania electorala a partidului, intrucat, prin declaratiile sale din timpul acesteia "a sarit calul".
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat marti la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.
Catalin Voicu: "Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
L-am cunoscut si eu pe Gica Voicu in perioada in care a condus ziarul National, era ca un tata pentru noi, jurnalistii mai tineri care scriam la acea publicatie si care devenise pe atunci una dintre cele mai citite din Romania. ... - Gica Voicu nu fuma, nu bea.
Cristina Iancu a scris din nou pe Facebook, un alt text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, intitulat: ... Gica Voicu. Domnul Voicu. ... Liniste, il deranjam pe domnul Voicu, am spus, ironic. ... Ramas bun, domnule Voicu!
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu.
Problema Elena Udrea Peste numai trei zile, adica luni, vom cunoaste rezultatele alegerilor locale. ... Unde staroste peste partid este doamna Elena Udrea.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova.
Vicepresedintele PSD Madalin Voicu este de parere ca nu e atat de grav faptul ca presedintele Traian Basescu a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste, pe cat este acela ca romanii voteaza "fara creier" un astfel de "personaj".
Voicu si Albu, trezorieri ai PNL si PD in timpul campaniilor electorale din 2004, s-au intilnit ieri pentru a discuta situatia sumei de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV, ca nu stia nimic despre retelele senatorului Catalin Voicu atunci cand acesta a fost numit ministru de Interne. Voicu este acuzat de trafic de influenta.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla.
Imaginea Senatului si, implicit, cea a PSD, va avea de suferit daca se va relua votul in cazul senatorului pesedist Catalin Voicu, dar, o astfel de procedura este "corecta", explica analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Deputatul liberal Mihai Voicu s-a interesat in ultima sedinta de Birou Permament al Camerei Deputatilor daca pedelista Monica Iacob-Ridzi este sau nu in concediu medical, in conditiile in care aceasta ar fi fost prezenta luni noapte la votul pentru desemnarea unui judecator la Curtea Constitutionala.
Cristina Iancu a scris acum 21 de ore, pe Facebook, un text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, care stia ca in Romania nu se mai face jurnalism, ca nu se mai poate sau nu se mai vrea:
google-analytics.com