Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca deputatul social-democrat Madalin Voicu nu va mai reprezenta, la nivel mediatic, campania electorala a partidului, intrucat, prin declaratiile sale din timpul acesteia "a sarit calul".
Geoana a precizat ca decizia in privinta lui Madalin Voicu a fost luata in unanimitate de Biroul Permanent National. "A existat recomandarea ca Madalin Voicu sa nu mai reprezinte campania PSD, in calitate de asa-zis purtator de cuvant al campaniei. Nu avem asemenea titulatura. A sarit calul, trebuie sa inceteze sa reprezinte campania din acest punct de vedere", a comentat liderul PSD.
Madalin Voicu a declarat, recent, ca Mircea Geoana bate apa in piua, este impins de partid de la spate si ca PSD nu are nevoie de "legume", ci de "stejari". "Exista la un moment dat o limita la batut apa in piua. Domnul Geoana va trebui sa deconteze la un moment dat. Este nevoie de persoane care sa vina sa spuna cum trebuie condus acest partid. Deocamdata, domnul Geoana este impins de partid. Nu dumnealui trage partidul. Nu pot sa accept sa fiu tot timpul compromis de persoane care isi imagineaza ca sunt personalitati", a spus Voicu, din postura de purtator de cuvant al campaniei PSD.