Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (4.05 secunde)
- Sportul pentru mine a insemnat, inseamna si va insemna VIATA! ... Un adevarat Maestru al artelor martiale care venea intr-adevar cu o abordare noua pe piata, fapt ce a constituit pentru mine o initiativa pentru viata si pentru mai departe.
Intelepciunea unui om dupa o viata traita in vremurile noastre. ... Timpul in care v-ati bucurat de viata pe pamant si de bunurile pe care le-ati agonisit cu atata truda se va sfarsi.
Noutatea este faptul ca, daca bebelusii sunt diagnosticati si tratati la timp, pot duce o viata normala dupa aceste interventii. ... Mare parte dintre malformatiile cardiace permit refacerea, iar copiii diagnosticati si operati la timp pot avea o viata normala.
Daca o femeie intruneste acestea 11 calitati, niciodata nu o lasati sa plece Nu doar odata in viata se intampla sa intalnim femeia care dupa parerea noastra este aleasa vietii.
despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.
despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.
Se spune ca adevarata viata a unui scriitor incepe dupa moarte, in cazul in care este ceva viu in opera sa.
Dar, educatia mea este sobra, educatia mea este de om serios si de educatia mea tine ca niciodata sa nu ma apuc de ceva si sa nu duc la bun sfarsit.
Insa, dincolo de scarba mea, un concurs de imprejurari care contine prostia unora, ticalosia altora si indiferenta celor mai multi a facut sa devii presedinte al tarii mele.
"Nu am de gand sa legitimez prin participarea mea la aceasta competitie o competitie in care nu cred. ... "Singura mea dorinta este ca partidul sa nu se desire, sa avem intelepciunea necesara pentru a ne recalibra mesajul", a mai spus Nastase.
"Imi este indiferent, pana acum eu unul nu am avut decat functia de presedinte al organizatiei de Bucuresti si pot sa am orice functie, ca functia mea se numeste Marian Vanghelie, si in partid, si pe strada, si la primarie, si peste tot", a mai spus liderul PSD Bucuresti.
"Am cerut directorului general al APDRP sa ia de urgenta cateva masuri de ameliorare a functionarii Directiei de Control Antifrauda din cadrul agentiei, care, in opinia mea, impreuna cu Directia de Audit, ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa nu asteptam un audit al CE pentru a clarifica anumite aspecte care trebuiau clarificate de conducere.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Da‘ de la Lasca, de la Cuca Macaii, cum vin procesele verbale computerizat, iubita mea? ... Cum, iubita mea? ... Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Parintii mei au venit de la Craiova pentru mine, pentru a petrece impreuna, a fost si fratele meu si prietena mea.
Draga Redactie, Asa se zicea pe vremea mea. ... Sau Draga mea Carte cu fete sau fite, in fine, zic asa dupa ce m-am consultat cu fiica mea - adica ce inseamna, cum s-ar traduce Facebook.
Dezvalui ca ruda mea era un bun crestin si mi-ar placea prezenta unui preot. ... La cererea mea, ma informeaza ca nu am voie la subsol, ca e interzisa intrarea.
Falsele recunoasteri Pacientii pot sa afirme ca sotul/sotia sau un alt membru al familiei a fost inlocuit de o alta persoana, asemanatoare din punct de vedere fizic (bolnavul vizitat la spital de sotie ii spune acesteia "Tu nu esti sotia mea, semeni cu ea dar nu esti sotia mea.
Este vorba de oameni care au familii in spate si carora le asigura existenta prin munca cinstita la societatea mea. ... si presa, pe calaraseni sa vedeti ca eu nu mint, sa vedeti stadiul lucrarilor si seriozitatea mea. ... Pe mine ma intereseaza numai activitatea mea.
google-analytics.com