Cotidianul online Atitudinea din Calarasi informeaza: Proiectele lui Geambazu Hristache merg inainte (Autor: PIRLOAGA MARIAN)
Cotidianul online Atitudinea din Calarasi dezminte zvonurile provenind din barfa lumii si de pe retelele de socializare, preluate ca atare. Dl. Geambazu Hristache nu a disparut pentru a se feri de cautarile Politiei ci a fost pur si simplu intr-un concediu de odihna. Reintors ieri din America acesta a declarat ca are pentru fiecare dintre locatiile afacerilor sale contracte pentru furnizare de servicii. Plateste apa si curentul si o poate dovedi prin facturi de la darea in folosinta a societatii. Nu este responsabil de furnizarea curentului electric la alte locatii ce nu-i apartin de pe terenul Fundatiei de tineret. Mai mult, recunoscutul om de afaceri a descris utilitatea afacerilor sale pentru calaraseni: un teren acoperit si o echipa de fotbal, invitand presa sa le cunoasca. Omul de afaceri Geambazu Hristache precizeaza:
- Am zeci de salariati carora le ofer locuri de munca. Este vorba de oameni care au familii in spate si carora le asigura existenta prin munca cinstita la societatea mea. Nu este usor sa administrez o afacere asa mare, dar lucrez in echipa si am cerut legalitate fiecarui salariat, asa cum ma justific eu controalelor ce mi se fac. Altfel nu as fi rezistat mult timp. Proiectele mele merg inainte si sunt utile pentru calaraseni. Nu mi-a placut mizeria, namolul si buruienile din zona parcului aferent fostului lac de agrement. Tocmai pentru ca sunt calarasean m-a preocupat sa reabilitez aceasta zona. M-am imprumutat o suma mare pentru a reabilita aceasta zona. Nu este vorba de o jumatate de miliard de euro cat barfeste lumea ci 500 000 euro. Eu ce imi propun finalizez. Activitatea de agrement unde am investit, din zona lacului de agrement se va finaliza in 7-8 luni. Eu nu ma joc cu vorbele. Este adevarat ca am inchiriat in 2013 aceasta suprafata, dar a durat foarte mult pentru a obtine avizele. Avizul de mediu, de exemplu, l-am obtinut dupa 8 luni de asteptare, plus altele cu durate de timp asemanatoare. Nu construiesc intamplator ci cu proiecte si in baza autorizatiilor de construire, a spus Geambazu Hristache - aratand spre panourile unde este afisat numarul autorizatiilor 58 si 59/ 28.03.2016, pentru activitatea de agrement pe care o va oferi anul viitor calarasenilor. Va fi ceva inedit, o sa vedeti. Va invit la mine, pe dvs. si presa, pe calaraseni sa vedeti ca eu nu mint, sa vedeti stadiul lucrarilor si seriozitatea mea. Nu vreau sa fiu asociat zonei politice sau politicienilor ori alesilor locali - indiferent care sunt ei. Pe mine ma intereseaza numai activitatea mea. Eu unde am inceput ceva, acolo am terminat. Iar munca mea, pentru toate investitiile facute sunt transparente, verificabile - nu am nimic de ascuns nimanui. Chiar daca am pierdut in locatii unde am investit fara a obtine vreun profit - munca mea este legala si transparenta, a incheiat Geambazu Hristache.

(Sursa: atitudineadincalarasi.ro)