jurnalista.net: Daca o femeie intruneste acestea 11 calitati, niciodata nu o lasati sa plece
Nu doar odata in viata se intampla sa intalnim femeia care dupa parerea noastra este aleasa vietii. Aceste intalniri deseori se intampla pe neasteptate, dar femeia oricum apare in viata dumneavoastra si reuseste sa o schimbe radical. Natura ne-a creat in asa fel incat din doua parti total opuse sa se formeze un singur intreg. Cautarea sufletului pereche este o calatorie, care pur si simplu te face sa innebunesti. Daca sunteti intr-atat de norocos, incat v-ati gasit femeia atat de mult cautata, precum ati gasi o floare intr-un pustiu, atunci aveti grija de ea si nu o lasati sa plece niciodata. Nu toti au un comportament adecvat atunci cand isi intalnesc iubirea vietii, iar apoi nu fac decat sa regrete. Daca ea intruneste aceste 11 calitati, nu-i dati niciodata vreun motiv sa plece.

1. Este mai desteapta decat dumneavoastra
Orice barbat are nevoie de o femeie mai desteapta decat el insusi, care il va ajuta sa-si croiasca drumul in viata. Se spune ca in spatele fiecarui barbat maret se ascunde o femeie si mai mareata. Fara femeie barbatul nu este decat un simplu egoist. O femeie desteapta ii va da un sens vietii, il va indruma si il va umple de intelepciunea necesara ca aceasta sa nu-si strice singur viata.

2. Este frumoasa
Frumusetea se ascunde in ochii celui ce priveste: atat timp cat o considerati frumoasa si o gasiti perfecta pentru dumneavoastra, imbratisati-o, sarutati-o si nu o lasati sa plece. In ziua de azi sunt persoane care acoda o prea mare importanta frumusetii si sunt persoane care dimpotriva nu acorda atentie fizicului. Frumusetea este acel lucru in care oamenii inoata din momentul in care incep a o vedea. Nu este un lucru de care ar trebui sa ne intimidam, nu este un lucru pe care ar trebui sa invatam sa-l apreciem corect. Frumusetea o gasim in orice si oricine.

3. Are un suflet mare si este grijulie
O calitate de care trebuie sa dispuna orice fata este acea de a fi grijulie. Unele cupluri pur si simplu nu vor copii. In unele cazuri barbatii sunt mai grijulii decat femeile. Orice femeie are sadit instinctul de mama in adancul sufletului . Daca intr-o buna zi decideti sa creati o familie, atunci trebuie sa fiti sigur ca ati gasit femeia care chiar vrea sa devina mama.

4. Este energica
In viata uneori apar si vremuri grele. Cateodata viata devine plictisitoare si monotona. Femeile nu sunt facute pentru a distra barbatii. Mai degraba invers. Dar cu o femeie energica si mereu in cautare de ceva nou va veti simti mult mai fericit.

5. Ea va iubeste la nebunie
Cu siguranta aceasta este calitatea cea mai importanta. Cand o femeie va iubeste, ea va iubeste din tot sufletul. Barbatii iubesc altfel, ei sunt mai egocentristi. Femeia se dedica in totalitate barbatului pe care il iubeste. Daca ati gasit femeia ce va iubeste cu adevarat, ati gasit cel mai frumos cadou din univers.

6. Ea merge la compromisuri
Atat femeile, cat si barbatii pot fi incapatanati. Noi vedem lucrurile asa cum sunt si nu suntem deschisi catre schimbari, care, dupa parerea noastra, nici nu sunt necesare. Dar oricum, relatiile se construiesc pe compromisuri. Sa gasiti o femeie ce este gata sa mearga la compromisuri nu este tot. Si voi veti fi nevoiti sa mergeti la aceste compromisuri.

7. Ea creaza o atmosfera de casa
Sa iubesti din suflet inseamna sa-ti gasesti casa in aceasta lume, sa-ti gasesti locul in aceasta viata. Asta inseamna sa te simti la locul potrivit, sa fii acolo unde trebuie sa fii si sa nu mai cauti nimic. Daca o privesti in ochi si iti vezi reflectia sufletului tau, tu esti acasa. Nu pleca nicaieri!

8. Ea este mai mult decat bucuroasa sa va anunte ca nu aveti dreptate
Fiecare barbat are nevoie de o femeie care sa-i scoata toate prostiile din cap. Barbatii deseori au naravul de a lua decizii gresite si de a comite lucruri prostesti.

9. Este puternica si feminina
Fiecarui barbat ii place un anumit tip de femei, dar in toate femeile gasim combinatia dintre putere si feminitate. Fiecare barbat are nevoie de o femeie puternica. Si totusi femeia ramane femeie. Aceste doua calitati nu se afla in opozitie. Aceasta este combinatia perfecta: femeia poate face fata incercarilor si totodata se simte mandra ca s-a nascut femeie.

10. Este plina de pasiune
Viata e plina de pasiune. Dar sa traiesti aceasta pasiune sigur e imposibil. Pasiunea apare intre doua fiinte vii, ba mai mult, intre doua personalitati. Pasiunea e frumoasa prin ceea ca ea e ” molipsitoare . Pasiunea e cel mai dorit patogen” din lume.

11. Ea e totul pentru tine
Cateodata iubim la nebunie o persoana, dar nu putem intelege cauza. Sincer sa fiu, nici nu e nevoie de o pricina. Daca o iubiti si nu va imaginati viata fara ea, nu o lasati sa plece. De cele mai multe ori nu intelegem cat de mult inseamna o persoana pentru noi pana cand nu o pierdem. Mereu ne gandim ca poate vom avea o a doua sansa sa fim impreuna. Posibil, dar o putem pierde odata si pentru totdeauna. Nu riscati!