Cautare

1057 de rezultate pentru "valeria duca" (3.45 secunde)
Purtatorul de cuvant al Maternitatii Brasov, medicul Valeria Badea, spunea atunci ca "sarcina a fost monitorizata in permanenta.
De altfel, în perioada care pare a fi fost supusa investigatiei, Bancpost nu a modificat pretul nici unui credit", a adaugat Bogza.  "Raiffeisen nu se asteapta ca investigatia sa duca la concluzia unei încalcari de concurenta" La rândul sau, directorul de comunicare al Raiffeisen Bank, Corina Vasile, a declarat ca banca a furnizat toate informatiile solicitate de Consiliu si nu se asteapta ca investigatia sa duca la concluzia unei încalcari de concurenta."Inspectorii Consiliului Concurentei au solicitat o serie de informatii, pe care noi le-am furnizat în întregime.
Iar ultimul exemplu dat de PRM in ceea ce priveste exigentele sale pare a fi cazul senatorului de Hunedoara, Viorel Duca, exclus recent din partid pentru ca nu a vrut sa se implice in rezolvarea crizei declansate de sentinta justitiei americane in cazul uciderii lui Teo Peter.
Desi se declara deschis unui dialog cu "platformistii", Tariceanu ii acuza pe acestia ca adevaratul lor scop este sa duca PNL pe "altarul" cuiva.
"Emil Boc, care il urmeaza intocmai pe mentorul lui, se sfatuieste cu Daniel Funeriu unde sa se duca la deschiderea anului scolar. Acesta i-a spus sa nu se duca la deschiderea anului universitar fiindca ordonantele date de el nu il recomanda.
Au preferat multi colegi, in loc sa explice deschis ce se intampla, si eu le reprosez europarlamentarilor nostri, Monica Macovei, Cristian Preda, si toti ceilalti ca n-au avut curaj sa se duca la Comisia Europeana si sa spuna acolo, domnule, parlamentari romani n-au imunitate.
cazul I.G.Duca, politician liberal, prim-ministru in 1933. Nu putem vorbi de asasinii lui I.G.Duca fara a vorbi de asasinul I.G.Duca - concluziona dl Munteanu.
Duca nr. ... Duca, situat peste drum de expomarketul Milenium, este prevazut cu sistem de alarma conectat la dispeceratul firmei de paza si protectie Bidepa si geam dublu securizat.
A venit cu o misiune si are de gand sa si-o duca la indeplinire, "pentru ca este o provocare profesionala", dupa cum crede chestorul.
Reprezentantul BNR mai spune ca Romania trebuie sa isi duca la capat acordul actual cu Fondul Monetar International (FMI). ... In opinia lui Lazea, Romania are nevoie sa isi duca la capat acordul cu FMI si sa accelereze accesul la fondurile europene.
Eu de fapt nu caut forma lor exterioara, caut de unde ar putea sa vina motorul acela sufletesc care sa emotioneze si care sa-i dea putere personajului si care sa-l impinga mai departe si care sa duca la sufletul spectatorului.
Duca devine la 1681 Despot al Moldovei si Ucrainei (14) implinind pe langa rolul de domnitor al Moldovei si rostul de hatman (15) si administrator al Ucrainei, unde in vremea aceasta se vor scrie si acte redactate in romaneste (16).
Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... Duca, Gara de Nord, cuintoarcere pe Calea Grivitei, Str. ... Duca, Gara de Nord, cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str.
"Sa nu se duca arogant in Giulesti" Daniel Pancu, fost jucator si antrenor in Giulesti, a fost pe lista si s-a aratat dezamagit dupa ce nu a fost ales.
Consilierul de stat de la Departamentul Politic din cadrul Administratiei Prezidentiale, Valeria Dorneanu, a demisionat din functie, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu.
Cazuri simptomatice Valeria Stoica a mai afirmat ca, "in plina criza, PNL trebuie sa schimbe discursul formal impotriva coruptiei cu unul real, de substanta, probat prin fapte si acte politice concrete".
- definitie de Valeria Mahok Adevarata fericire consta in a te zari frumos in oglinda propriei tale constiinte. - definitie de Nunez de Arenas in Maxime morale autografe Fericirea e ceva ce omul cauta pentru sine si nu gaseste decat in celalalt.
Doamna Valeria Antonie, fosta vicepresedinta a organizatiei de femei judetene a PNL, este acum presedinta organizatiei judetene a PD Mures.
Stolojan este a saptea persoana care paraseste echipa de consilieri ai lui Traian Basescu, dupa Stana Anghelescu, Andrei Plesu, Elena Udrea, Renate Weber, Valeria Dorneanu si Claudiu Saftoiu (ultimul pentru ca a preluat conducerea SIE).
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD.
google-analytics.com