Cautare

664 de rezultate pentru "valentin" (3.05 secunde)
Ministerul Muncii a acceptat ca si in 2009 orele suplimentare sa le fie platite bugetarilor, daca nu li se pot acorda ore libere, urmand ca luni sa aiba loc noi negocieri privind salariile de merit si primele, a declarat, ieri, reprezentantul Ministerului Muncii, Valentin Mocanu.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
IMM-urile nu se reabiliteaza cu blocari de conturi, mariri de impozite si dobanzi variabile", a afirmat Valentin Cristea, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), care considera ca relansarea acestor societati sta in mainile bancii nationale.
In prezent, nici un vagon nu poate circula in Europa fara un mecanism asemanator cu cel inventat si testat de mine", a declarat Valentin Melusel. ... Ideile vin din necesitate Aceasta nu este singura idee inovativa a lui Valentin Melusel.
"Salariul minim de 700 lei pentru zona privata e fezabil pentru Romania, mai ales ca 1,5 milioane de persoane din mediul privat sunt angajate pe salariul minim pe economie", a mentionat Valentin Mocanu, secretarul de stat in Ministerul Muncii. ... 500 lei, a mai spus Valentin Mocanu.
Valentin Blanaru, directorul general al Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL) a declarat, ieri, ca piata produselor lactate ar putea sa creasca in 2009 cu circa 5% la 1,15 miliarde euro, daca isi mentine trendul de crestere manifestat in lunile mai si iunie a.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Consideram ca indiferent de performantele romanilor la Salonul de Inventii de la Geneva, daca proiectele lor nu se pun in practica un folosul comunitatii de afaceri, nu vom realiza mare lucru", a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Valentin Cismaru.
Procesul de vanzare va fi insa unul dificil in lipsa unei strategii adecvate, care trebuie sa includa o promovare ampla", a declarat CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania, Valentin Ilie.
8 Gabriel Valentin Comanescu 450 mil. ... 10 Gabriel Valentin Comanescu 550 - 600 mil. 10 Radu Dimofte 400 - 420 mil.
Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a afirmat, in cadrul unei intalniri pe care a avut-o cu secretarul de stat Valentin Fatuloiu, ca autoritatile americane vor acorda sprijin financiar pentru infiintarea unui centru regional de pregatire in domeniul criminalitatii informatice la Bucuresti, potrivit MAI.
vine cu inovatii de ultima ora in materie de conectivitate", a declarat Valentin Pirvu, directorul general al TOP MOTORS, dealerul Toyota in Craiova, care a subliniat faptul ca noul model este deopotriva pe gustul clientilor ce apreciaza solutiile hi-tech, dar si al acelora care cauta la o masina aspectul practic, siguranta si confortul.
Totusi, consultantul financiar Valentin Ionescu spune ca institutia de credit trebuie sa solicite, intai de toate, alte garantii reale, insemnand bunuri imobile. ... De asemenea, poate fi inchis creditul platind sumele trase, accesoriile si comisionul de reziliere", afirma Valentin Ionescu.
Asta dupa ce in seara zilei de miercuri cineva a patruns in camera pe care o ocupau Novak Martinovici si Valentin Iliev si le-a furat acestora mai multe obiecte electronice.
"Sa vii la mine la antrenament, sa-ti arat niste copii exceptionali", a fost propunerea facuta de antrenorul Valentin David. ... Valentin David (antrenor grupa 2001) "Stefan se deosebeste de ceilalti copii prin viziunea in joc.
echipa masculina gimnaziu (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - ONSS. ... echipa masculina sperante (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - Campionatul National;
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Dean Beta (Sportul Studentesc), Adrian Popa II (Chiajna), Sergiu Muth (Gaz Metan Medias), Ionut Rada (Pandurii), Codrut Cioranu (Sportul Studentesc), Andrei Tepes (Ceahlaul), Valentin Lupu (Steaua);
CM de la Sofia - Medalie de aur pentru Romania, la perechi mixte Romania a cucerit duminica medalia de aur la Campionatele Mondiale de gimnastica aerobica de la Sofia in proba de perechi mixte, prin Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu, clasati pe primul loc, cu 21,650 puncte, la egalitate cu spaniolii Vincente Lli Lloris si Sara Moreno.
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
google-analytics.com