Cautare

502 de rezultate pentru "valea" (2.93 secunde)
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Presedintele Traian Basescu, prezent si sambata pe Valea Oltului, a apelat la interventia in zona a genistilor militari si a vanatorilor de munte, exprimandu-si speranta ca traficul usor se va relua la inceputul saptamanii viitoare.
Balti, Chisinau, Bender, Akkerman si Tiraspol cu raioanele Ananiev, Valea Hotului, Grigoriopol, Dubasari, Camenca, Codama, Cotovsc, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol si Cerneansc).
Cazul din Valea Plopului Un caz tipic, implicand CERCUL STIINTIFIC OZN, a fost cel din Valea Plopului.
Culme a tehnologiei, industria aeronautica este prezenta, desi prea putini stiu, in zona Romanului, in locul in care te poti astepta cel mai putin, in comuna Oniceni, mai precis satucul Valea Enei, titreaza „Monitorul de Neamt“.
Lacul de acumulare "Valea Sadului" ar fi trebuit sa fie cel mai mare baraj de pe raurile interioare din Europa, dar, dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, nu este decat o imensa groapa.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Cetatenii din Valea Jiului sunt direct interesati ca aceasta ordonanta de urgenta sa fie aprobata prin lege pentru ca astfel ar urma consecinte deosebite pe plan social pentru ei, inchiderea mineritului din zona fiind considerat un dezastru. Domnule Presedinte Traian Basescu, cetatenii din Valea Jiului va solicita:
Valea Jiului este in fierbere! ... Valea Jiului este in fierbere!
FARCAS) (2) Lumini si umbre deasupra Vaii In Norvegia exista un loc, numit Valea Hessdalen, in care oamenii vad, de peste 60 de ani, luna de luna, OZN-uri stralucitoare misterioase. ... In valea Hessdalen au fost observate si alte tipuri de fenomene inexplicabile.
Valea Cascadelor, Bd. ... • Linia N122 va functiona intre ,,Valea Oltului" si ,,Zetari", pe traseul: ... Valea Oltului, Prelungirea Ghencea, Bd. ... Valea Oltului-Sos.
Misterul OZN-urilor din Valea Cerbului (Autoare: Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole?
Valea Hunza este de o frumusete absoluta, ireala. ... Odata intrat in vale, trecatorului i se dezvaluie in fata ochilor un peisaj edenic, iar daca soarele scalda piscurile inzapezite si valea multicolora, senzatiile sunt indescriptibile, si puternic amplificate de aerul tare si nefiresc de curat al inaltimilor.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca;
Valea Devrent, Valea Calugarilor (Pasabagi), unde vei gasi lumea cunoscuta ca si zanele agrbovite. ... tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur cu o excursie de 4 km spre Valea Trandafirilor pentru a vizita bisericile.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
Valea oraºului, un loc unde locuitorii aºteaptã cu sufletul la gurã venirea iernii.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Acesta va pleca din intersectia formata de autostrada urbana proiectata si o noua artera de legatura cu autostrada A1 in zona intersectiei dintre Valea Cascadelor si str.
google-analytics.com