Cautare

1747 de rezultate pentru "vale alexandru" (2.55 secunde)
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
Gazda primitoare, primarul Constantin Samson a facut tot posibilul ca cei 33 de senatori social democrati veniti in frumosul oras de munte sa isi imbogateasca cunostintele despre Azuga, si le-a povestit despre prioritatile localitatii situate pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei - Valea Prahovei.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Directorul onorific al publicatiei era Alexandru Birladeanu, iar redactor-sef Octavian Stireanu. ... Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.
Se implinesc 160 de ani de cand Alexandru Ioan Cuza a devenit domn al Moldovei Ca urmare a razboiului Crimeii (1853-1856), conflict in care Rusia a fost infranta de Imperiul Otoman si aliatii sai englezi si francezi, la Paris s-a organizat o intrunire a Marilor Puteri in cadrul careia s-a redactat o Conventie unde, printre altele, se prevedea Unirea Principatelor Moldova si Valahia.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre problemele financiare ale Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
Catalin Gabriel Cirstoveanu, sef sectie terapie intensiva neonatala spitalul "Marie Curie", este "ingerul pazitor" al lui Alexandru si a altor copii cu astfel de probleme. Pe 9 ianuarie 2009 s-a nas­cut la Buzau Alexandru Gabriel.
De pilda, Turist Center ofera pachete turistice de calitate in statiuni precum Stana de Vale, Barajul Lesu, Baile Felix, Olanesti, Predeal, Poiana Brasov la preturi destul de avantajoase.
Problemele se pare ca nu au fost inca rezolvate, iar riscul este ca tot dealul sa o ia la vale, peste autostrada, in cazul unor precipitatii masive. Chiar acum trei saptamani, jurnalistii de la Digi 24 au observat ca pamantul a luat-o din nou la vale, dupa o ploaie.
Oamenii din sat au plecat la lucru, iar cand s-au intors, pe timp de noapte au observat ceva ciudat intr-o vale din apropiere. ... Din directia luminii se auzeau si niste zgomote metalice ritmate, satenii care au trecut prin zona, preferand sa ocoleasca lucrurile care se intamplau in acea vale.
Au aparut primele imagini cu momentul crimei din Bolintin Vale, surprinse de camerele de supraveghere din oras. Va avertizam ca urmeaza detalii cu un puternic impact emotional!
Este o actiune in forta a politistilor la interlopii din Bolintin-Vale, Giurgiu, acolo unde un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit cu pietre de un grup de romi.
"Cei din urma vor fi cei din urma" (scenariul si regia artistica Gavriil Pinte, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune), "D‘ale carnavalului" (adaptarea radiofonica si regia artistica Alexandru Darie, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune).
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Alexandru i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu: ... Alexandru i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca opiniile sale despre Istoria moderna a Romaniei sunt "incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica". Alexandru a facut aceste afirmatii intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului.
google-analytics.com