Cautare

1816 de rezultate pentru "vale alexandru" (2.92 secunde)
• 18 iun 2007 - Secretarul de stat in MAE Mihai Gheorghiu se intalneste cu fostii detinuti politici Alexandru Lesco, Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa, cei trei, impreuna cu famiile, urmand sa efectueze, la invitatia Guvernului, o vizita "lunga" in Romania "pentru recuperare".
La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare. ... Dar se pare ca scoala lui Dutu si-a pus bine amprenta si de aceea arunca acum cu aceste perdele de fum, cu aceste petarde, aceste minciuni", a afirmat deputatul Alexandru Mazare.
Desi surse politienesti sustineau faptul ca printre cei care urmeaza sa dea explicatii procurorilor anticoruptie se afla si fratii Alexandru si Mihai Mazare, ca actionari la SC Bluemar International SRL Navodari, firma care ar aparea in dosar, comunicatul Politiei Transporturi nu pomeneste nimic despre firma din Navodari.
Dupa cum consemneaza revista de cultura Luceafarul, braileanul Alexandru Djuvara, om politic liberal, publicist si orator de mare talent a editat ziarele in limba franceza L' Etoile Roumaine si La Liberte Roumaine.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Alexandru Galiatatos, a demisionat din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Galati, dupa ce s-a dovedit ca a fost informator al Securitatii. ... Dobre a evitat sa spuna daca Alexandru Galiatatos va fi dat afara din partid sau de la conducerea companiei fluviale.
Partidul Social Democrat nu se afla intr-o situatie de criza, dar probleme au existat si exista, au dat de inteles, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatii social-democrati de Constanta Alexandru Mazare si Eduard Martin.
Potrivit programului, trei actori ai Teatrului National din Iasi au interpretat o sceneta in care au jucat rolul lui Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogalniceanu si al Doamnei Elena.
Alexandru (PDL) a sustinut ca Senatul trebuie sa dea un vot final in sedinta de miercuri. ... Alexandru. ... Alexandru faptul ca initiatorul legii este deputatul PDL Raluca Turcan. ... Alexandru a negat ca senatorii PDL ar vota impotriva.
Senatorul PDL, Radu F Alexandru, a adus marti in discutia cu colegii din comisia de cultura subiectul social-democratei Ana Birchall si a scandalului legat de filmuletul porno si procesul pe care aceasta l-a castigat, in prima instanta, impotriva lui Iosif Buble.
Sedinta de miercuri a plenului Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce parlamentarii PSD si PNL au parasit lucrarile in semn de protest fata de modul in care democrat-liberalul Alexandru Peres a condus reuniunea.
Regionalizarea a fost "deocamdata inmormantata", sustine senatorul Alexandru Peres Senatorul democrat-liberal Alexandru Peres crede ca "problema aceea cu regionalizarea este deocamdata inmormantata sau pusa undeva la dospit", apreciind ca trebuie discutat si gasite "niste solutii viabile".
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
Andrei Alexandru (PSD) ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la conducerea Guvernului, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Andrei Alexandru, membru PSD, ii cere premierului Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa se "retraga din functia de prim-ministru" si sa nu mai candideze pentru un nou mandat de lider al partidului, la "Congresul ce se apropie".
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa de Facebook o notita, de fapt un exercitiu jurnalistic. ... Andrei Alexandru adreseaza cititorilor o intrebare: ... Andrei Alexandru) Presedintele Iohannis are o problema de legitimitate.
Zonele agricole din sud-estul Romaniei se afla intr-un proces de aridizare continua, ne-a declarat directorul stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, Alexandru Bude.
Senatorul constantean Alexandru Mazare (foto) a apreciat drept “nesimtite” pretentiile sefului Televiziunii Romane, care a cerut o suplimentare cu 40 milioane de euro a bugetului pe acest an a postului public.
x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Alexandru Coci (Romania) 00:24,81 3. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3.
Gustavo si Alexandru Mitrita au marcat golurile victoriei in meciul cu Hermannstadt. ... Cel mai bun jucator al finalei a fost desemnat Alexandru Mitrita.
google-analytics.com