Jurnalista Simona Ionescu face dezvaluiri pe blog, in cazul fetitei care l-a acuzat de viol pe cunoscutul om de televiziune: "Fosta iubita a lui Cristi Tabara si fiica ei au mintit din razbunare". Puteti citi in continuare dezvaluirile Simonei Ionescu.
'Procurorul ar fi trebuit sa o cheme la audiere pe Alina Bodnaru, fosta iubita a lui Cristian Tabara, insa n-a facut-o inca. In schimb, au razbatut informatii interesante dinspre anchetatori. Nu stiu daca ati citit, astazi, articolul din Click!. Acolo, ziarista Cristina Marcu scrie despre faptul ca "mama disperata" pe care dvs ati vazut-o la B1 a spus politistilor, de la bun inceput, ca fiica ei fabuleaza. Fata de 12 ani s-a prezentat la Sectia 9 ca sa se razbune pe mama sa, care o certase pentru niste probleme ce le avea la scoala. Fata a vrut astfel sa se razbune. Asta a fost explicatia pe care a dat-o Alina politistilor, atunci cand acestia au chemat-o la sectie.
Va amintiti discutia pe care am avut-o cu Alina Bodnaru la B1, in emisiunea "Nasu"? Am intrebat-o daca a consemnat in declaratia data la Politie vreun martor care stie despre "abominabila" fapta ce i-o punea in carca lui Tabara. A spus cu tarie ca Da, ca a mentionat numele a doua persoane in fata carora Tabara a recunoscut ca a pipait fetita. Minte. Sursele judiciare ale colegei mele, Cristina Marcu, sustin ca asa ceva nu exista consemnat in declaratia Alinei de la Politie.
Cristi Tabara a fost audiat si el de politisti. A povestit ca, in momentul in care a realizat ca Alina are probleme grave, a incercat sa rupa relatia. Femeia, insa, a inceput sa-l ameninte in fel si chip. Pentru a o proteja de ea insasi, a acceptat sa o ajute ori de cate ori il solicita. Tabara a spus ca Alina stia ca se casatoreste, fiindca atunci cand a aflat, l-a sunat si i-a spus ca o sa faca ceva incat va fi obligat sa-si aminteasca in fiecare zi de ea. La scurt timp, a aparut articolul din Evenimentul zilei. Directorul de la TVR a sustinut in fata politistilor ca la mijloc e doar razbunarea fostei iubite pe care nu a luat-o de nevasta.
Ramane de vazut daca procurorul o va chema saptamana viitoare la audiere pe Alina sau va mentine propunerea de clasarea a lucrarii, din lipsa de probe. Va amintesc ca, de la presupusul abuz sexual asupra fetitei Alinei, a trecut un an.'