Cautare

337 de rezultate pentru "tulcea" (3.35 secunde)
Ferma din Sibioara care apartine societatii "Tabco Campofrio" Tulcea a fost, ieri dimineata, la un pas de dezastru, din cauza unui scurt circuit care a afectat hala nr.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Senatorul PNL Mircea Diaconu a criticat, sambata, in timpul unei conferinte de presa sustinute la Tulcea, decizia de acordare a zilelor libere obligatorii fara plata, conform Legii 324/2009.
Penultima pozitie este detinuta de Tulcea, unde s-au ridicat 361 de locuinte. ... La polul opus, judetele cu cel mai redus fond locativ sunt Covasna (87.492 locuinte), Tulcea (94.525), Salaj (99.582).
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud.
Dacian Ciolos la Tulcea:
Pandurii mai asteapta la probe un jucator olandez cu origini africane dupa ce transferul lui Henry de la Delta Tulcea a cazut definitiv. ... Am discutat cu cei de la Tulcea, cer vreo 300.000 de euro si vor sa-l tina pana la vara.
Fotbalistul Chinonso Ihelewere Henry, 21 de ani, a murit ieri, in timpul partidei amicale dintre Balotesti si Tulcea.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Radu Gheorghe - prezentare Actorul de teatru si film Radu Gheorghe s-a nascut pe 16 ianuarie 1951, la Tulcea.
Oricum, frate-miu, Nicu, tatal Adinei, l-ar fi bagat in spital daca indraznea sa-i loveasca fata", ne-a povestit Nedelcu Visterineanu, care locuieste in Valea Nucarilor, judetul Tulcea. ... In Tulcea, apartamentul familiei a ramas gol, dupa ce toata lumea a plecat la munca, in Italia:
Picturi extrem de valoroase, distruse prin infasurarea de oua si branza in ele Caz socant intr-o comuna din Tulcea. Vrand sa distruga probele, mama unui hot de tablouri a infasurat zeci de oua si mai multe bucati de branza in picturi de o valoare inestimabila, alterandu-le definitiv.
La Babadag, Tulcea si Constanta au sosit primele unitati ale armatei romane iar la 23 noiembrie 1878 autoritatile romanesti au preluat oficial administratia Dobrogei, Constanta a trait sarbatoarea primirii armatei romane la 23 noiembrie. ... Tulcea si Constanta s-au impus ca principalele centre de cultura.
Nedin Geanbai, mester popular, din Tatari, Tulcea participa zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Caragiale - Bucuresti - A invatat la Liceul Agricol Topolog - Tulcea - Traieste in Bucuresti - Din Tulcea - Urmarit pe facebook de 3.180 de persoane - Administreaza Gabriel FATU, Teatrul Principal si alte 2 Pagini
in jur de 16 grade la Medgidia, Tulcea si Constanta. ... Maximele termice vor fi cuprinse intre minus 1 grad la Miercurea Ciuc si 7 grade cu plus la Giurgiu, Focsani si Tulcea, valori peste mediile climatologice cu 1-2 grade.
Maximele prognozate ajung la 19 grade la Constanta si 22 grade la Tulcea. ... Regimul termic ramane in general peste cel obisnuit, cu maxime cuprinse intre 7 grade la Timisoara si Oradea si 21 de grade la Galati, Tulcea si Calarasi.
• Avertizarea cod galben, valabila de joi, ora 18.00, pana vineri, la ora 09.00, a fost emisa pentru Bucuresti si aproape toate judetele tarii, cu exceptia judetelor Satu Mare, Vaslui, Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta, unde ar putea sa ploua, dar pentru intervale scurte de timp.
Tulcea. ... Tismana, Ramnicu Sarat si Constanta, pe o noua locomotiva pictata pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national - Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Muzeul de Etnografie Tulcea si la Centrul Cultural Cartisoara, case si scoli din Cartisoara si Marsa, Jud.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
google-analytics.com