Cautare

337 de rezultate pentru "tulcea" (2.78 secunde)
, cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea.
O parte din politisti, la TulceaPe langa politistii de frontiera care au ales sa mearga in port, alti aproape 30 s-au impartit intre Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanta, o parte au plecat la IJPF Tulcea, cativa au ramas in cadrul IJPF Constanta, in timp ce cateva cadre cu grade mari au ramas la dispozitia Ministerului de Interne.
Anul trecut, echipajele SPR Constanta au fost suplimentate cu un numar de 40 de politisti, detasati din judetele Ialomita, Vrancea, Galati, Tulcea si Braila si de la Serviciul de Ordine Publica al IPJ Constanta.
Egala autonomie la Odorheiul Secuiesc precum la Tulcea sau la Caracal. SI ROMANII... (intrerupt de huiduielile membrilor UDMR din public)....SA STITI CA DACA MAI FLUIERATI VA MAI SPUN O DATA", a spus presedintele Romaniei in dezbaterea de la Tabara de Vara de la Tusnad.
"autonomie egala la Odorheiul Secuiesc ca si la Tulcea sau la Caracal". Imediat dupa aceste cuvinte a fost huiduit indelung de cetatenii romani de etnie maghiara.
Fortele Navale Romane organizeaza, sambata, "Ziua Portilor Deschise" in porturile militare Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea. Cu acest prilej, constantenii si turistii pot vizita navele militare si expozitia de tehnica militara de marina.
egala autonomie la Odorheiul Secuiesc precum la Tulcea sau la Caracal". Auditoriul prezent a intrerupt atunci discursul presedintelui, huiduind si fluierand.
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
La HarCov taiem "pianistii" care canta romaneste, la Tulcea n-avem pianisti, la Buzau bagam tambal, la Alexandria facem naiul cu mai putine tevi, s.a.m.d.
la inceputul anilor ’90 a fost penelist (ajungand chiar seful organizatiei de Tulcea), apoi a intrat in PAC, care l-a propulsat in parlament.
El a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Tulcea, ca, pe toata perioada vacantei parlamentare, s-a incercat "atragerea a cat mai multor parlamentari pentru a vota motiunea de cenzura pe care o pregateste PSD".
Situatia grea era o situatie de ultim moment, dar cum nu se duce acum la parlament, are unu la suta prezenta, la fel a facut si ca parlamentar de Tulcea, de s-a ajuns la o interventie ca sa-l pun undeva pe o lista ca nu-l mai primea organizatia unde fusese deputat timp de patru ani", a povestit seful statului.
Reducerile vor mai afecta judetele Bacau, Dambovita, Gorj, Ialomita, Maramures, Neamt, Tulcea si Vaslui, dar si municipiul Bucuresti. Proiectul de rectificare va fi discutat luni de guvern.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
•Tulcea - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Vrancea - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Ca la o adevarata sedinta de partid, de la tribuna s-au lansat acuzatii legate de mita electorala practicata de PDL si de puii oferiti alegatorilor la recentele alegeri partiale din Tulcea, castigate de pedelisti.
Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei: Dolj-Mehedinti-Olt, Gorj-Valcea, Arges-Dambovita-Prahova, Giurgiu-Teleorman, Calarasi-Ialomita, Constanta-Tulcea si Bucuresti.
La Tulcea, niciunul dintre candidatii USL, Dan Draniceanu si Corneliu Chistruga, nu trece in sondaje de 35%, actualul primar PDL Constantin Hogea fiind creditat cu peste 40%.
Podul dintre Galati si Tulcea, de peste Dunare, a fost ideea lor. La fel si centura Capitalei. La fel si cateva societati mixte de telecomunicatii.
Printre acestea, organizatiile Tulcea, Valcea si Alba, dar si Organizatia de Femei a PSD si Tineretul Social-Democrat. Traian Basescu, președintele Romaniei:"PDL nu poate atinge singur pragul de 50%.
google-analytics.com