Cautare

11477 de rezultate pentru "trei generatii" (3.70 secunde)
Popescu a criticat noua conducere a PSD pentru promovarea "din neant" a unei noi generatii si pentru "lasarea in umbra" a unei intregi garnituri de oameni politici care au "muncit peste doisprezece ani pentru partid".
Potrivit solicitarilor din documentul adoptat, Guvernul trebuie sa prezinte in Parlament, la interval de trei luni, un raport privind starea de sanatate a tinerei generatii din Romania si sa aprobe un program national de masuri pentru asigurarea securitatii alimentare a acesteia.
In plus, rezultatul obtinut ar fi meritoriu in conditiile in care candidatul PD-L s-a luptat cu trei partide si cu un primar. ... Noile generatii care apar trebuie sa priveasca serviciul public altfel decat ca pe o jucarie de moment ce te face sa apari in ziare si la televizor.
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
Important e ca suntem impreuna si ca afectiunea care ne-a calauzit de 60 de ani e la fel de prospata, noi apartinem unei generatii care a avut o anumita stabilitate si parintii, si bunicii, si cei din generatia noastra au avut de regula o anumita statornicie in relatiile acestea de cuplu".
Am fost recent alaturi de trei oameni din generatii diferite, Florin Georgescu, Daniel Daianu si Liviu Voinea, pe care ii consider niste profesori pentru mine, ca sa va dau niste exemple.
Reamintim ca acum trei ani, intr-un interviu acordat Inpolitics, regretatul Sergiu Nicolaescu facea o alta dezvaluire in premiera, niciodata contrazisa de cineva, aceea ca, in tinerete, fusese coleg de scoala de ofiteri cu tatal lui Basescu, iar acesta se numara nu printre tinerii interesati realmente de o cariera militara, ci printre politrucii trimisi de partid la scoala dintre muncitori, cei mai multi cu doar patru clase la baza.
o Mai putine datorii pe umerii viitoarelor generatii. ... o Romania are cea mai mare crestere a productiei auto din Europa si pe locul trei la nivel mondial.
Dupa succesul lansarii celei de-a patra generatii a modelului Corsa, Opel arunca acum in arena cea mai puternica versiune a acestuia:
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
Dacia Sandero va beneficia de trei ani de garantie sau 100.000 de kilometri, pe majoritatea pietelor europene pe care va fi comercializata.
La trei luni dupa incheierea cazului Kerviel, traderul ce a provocat o pierdere de 4,9 miliarde euro grupului Societe Generale, banca va demara un amplu proces de reorganizare interna, ce va intra in vigoare de luni, informeaza AFP.
Acestea vor contribui la crearea unui echilibru intre cretterea economica, protectia mediului ti accesul echitabil la resurse intre generatii.
2009, in urma unei cereri de oferte la care s-au inscris cate trei participanti, criteriul de acordare fiind pretul cel mai mic. ... De altfel, anul acesta va avea loc cel de-al 70-lea voiaj de instructie a tot atatea generatii de navigatori romani.
Mare pacat ca a intrat vrajba intre acesti jurnalisti de calibru din trei generatii diferite - Badea, Ciutacu, Cristoiu -, care au totusi ceva comun:
Noua nu ne-a spus nimeni ca a te da drept tara cu "cea mai ieftina mana de lucru" ne va urmari pe parcursul a cel putin doua-trei generatii.
In Romania publicam zilnic peste un milion de exemplare din cele trei cotidiene ale trustului: ... Partidele trebuie sa faca si ele un schimb de generatii.
Camioane noi de la Roman Brasov Roman Brasov are in plan construirea a doua noi generatii de vehicule grele, cu o capacitate de 32 tone si 60 de tone, programate sa intre in productie la finalul acestui an, a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de autocamioane, informeaza Ziarul Financiar.
Potrivit acestuia, selectia pentru angajarea intr-o multinationala dureaza intre o luna si trei sau patru luni, in functie de pozitia pentru care se cauta candidati, si cuprinde, de cele mai multe ori, cinci pasi: ... Un al treilea motiv prezentat de reprezentantul Catalyst este acela al barierei tehnologice dintre generatii.
Franta, care va juca a treia sa finala, dupa cea pierduta in 2006 in fata Italiei, tinteste consacrarea actualei generatii, care a ratat titlul european in urma cu doi ani, pe teren propriu, dupa o finala cu Portugalia, scrie Agerpres.
google-analytics.com