Artista Claudia Pavel (Cream) a profitat din plin de cele cateva zile libere pe care le-a avut inaintea concertelor de sarbatori si alaturi de familie si prieteni s-a relaxat pe Valea Prahovei.
Claudia Pavel a petrecut in stil regal si ales o vila in stil autriaco-german proiectata de acelasi maestru care a daruit tarii noastre emblema regalitatii romanesti: Castelul Peles. Realizata in anul 1884, vila Camelia este in grija actualilor proprietari de trei generatii, insemnand peste 75 de ani de traditie.
Restaurata, reconditionata si amenajata cu mult bun gust, vila a devenit un univers al relaxarii pentru multe dintre vedete.
Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884. Costruita chiar de arhitectul care a proiectat Castelul Peles, Vila Camelia din Sinaia a apartinut avocatului Casei Regale, iar acum este un loc superb, unde te simti ca in vremurile de odinioara.
Impreuna cu baietelul meu, Noah, mama si sora mea, Paula a fost prima data cand am petrecut de ziua Romaniei intr-un mod regal, la doar 100 de km de Bucuresti, a declarat Claudia Pavel.
In cele cateva zile petrecute la Sinaia, artista s-a bucurat de privelistea minunata si a admirat obiectivele turistice ale zonei. A revenit in Capitala cu forte proaspete si pregatita pentru evenimentele ce o asteapta!