Cautare

11477 de rezultate pentru "trei generatii" (2.91 secunde)
In cei patru ani de activitate pe piata, tehnologia Centrino a dispus de trei generatii de procesoare (platforme), iar acum a venit randul celei de-a patra.
ultrabook Daca tablet PC-urile au fost intre vedetele editiei de anul trecut, acum e randul unei noi generatii de laptopuri sa iasa in evidenta:
Pe 5 noiembrie visul unei generatii se va implini: ... La 17 ani Romina jucase deja in trei filme. Avea cunostinte cu situatie materiala foarte buna, care o admirau, insa ea l-a preferat pe tanarul din mediul rural.
In incinta locatiei a fost expusa o galerie de fotografii reprezentand cele trei generatii Ciucu, datand din 1939 pana in prezent, instantanee ce surprind cateva dintre cele mai importante momente din activitatea familiei in sfera croitoriei.
Si atunci mi-a venit ideea sa-i transform pe interlocutorii mei in personaje de poveste - o poveste despre vieti de domni si doamne, despre scriitori din diferite generatii, pe care ii leaga ceva pretios:
Mai mult decat atat, statisticile arata ca cel putin una din trei familii de englezi detine o copie a albumului Greatest Hits, lansat in octombrie 1981.
Realizata in anul 1884, vila Camelia este in grija actualilor proprietari de trei generatii, insemnand peste 75 de ani de traditie.
Filmele de animatie care au incantat generatii intregi pot fi vazute acum si de catre copiii de astazi. ... Victor Antonescu - povestea celor trei soricei deveniti muschetari, Novacestii, regia:
Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial.
Un film foarte bun, dupa o idee care a framantat generatii intregi: ... Un film in care regia, jocul actoricesc, machiajul si decorul mi-au intrecut asteptarile, si in pofida celor aproape trei ore de film, nu m-am plictisit deloc.
Aceiasi trei jurati au desemnat si filmul castigator al competitiei de Film Studentesc. ... Pitch, please!, concursul de proiecte dedicat creatorilor de film de animatie din Romania si Republica Moldova, a reunit la aceasta editie cateva dintre cele mai importante nume ale tinerei generatii de artisti animatori autohtoni.
Acest exemplu trebuie sa ramana viu in continuare, pentru ca si urmatoarele generatii sa-i poata invata daruirea si indrazneala.
In colectia Psihologia pentru toti a Editurii Trei a aparut o carte intitulata Psihologia jocurilor video.
Dupa distrugerea celor trei generatii umane care au pierit in diferite cataclisme, omul traia in caverne si stateau toti uniti.
Familia Zetea, pe parcursul mai multor generatii, produce dupa o metoda unica - metoda Zetea - bauturi distilate din fructe la cazane traditionale cu foc direct. ... "La acest targ de la Palatul Parlamentului am venit cu trei produse principale:
Pe agenda editiei a 9-a a Congresului sunt inscrise trei teme majore: ... Tinerii medici In mod special, acest congres isi propune aducerea in fata si propulsarea noii generatii de endocrinologi, cercetatori de mare calitate.
Educata inseamna progres, inseamna noi generatii de copii informati care, peste ani, vor deveni adulti responsabili, atenti la nevoile comunitatii si implicati in gasirea de solutii. ... In interiorul laboratorului mobil, fictiunea si si realitatea se suprapun de-a lungul a trei zone de activare.
De-a lungul carierei sale, Carmen a antrenat zeci de generatii de specialisti in turism si a primit nenumarate premii in industrie.
Acest preparat din carne de porc de rasa tipica Nero di Nebrodi reprezinta istoria unei firme care, de trei generatii, conserva dragostea pentru familia, pasiunea pentru munca, dar si imaginea de personalitate puternica.
Cu scopul de a raspunde nevoilor noii generatii preocupate in mod constant de starea de sanatate si a oferi suport cadrelor medicale in ingrijirea pacientilor, testele Veroval sunt usor de utilizat si ofera rezultate sigure in doar cateva minute.
google-analytics.com