Anul acesta Alexandru Ciucu aniverseaza 75 de ani de traditie pe masura. Cu aceasta ocazie, designerul de costume premium a organizat miercuri, un eveniment exclusivist dedicat imbinarii mestesugului cu arta designului vestimentar.
La eveniment au luat parte peste 100 de invitati, celebritati, prieteni apropiati, clienti si parteneri, printre care s-au numarat Ilie Nastase, Virgil Iantu, Vlad Mirita si Wilmark.
In incinta locatiei a fost expusa o galerie de fotografii reprezentand cele trei generatii Ciucu, datand din 1939 pana in prezent, instantanee ce surprind cateva dintre cele mai importante momente din activitatea familiei in sfera croitoriei.
Pentru aceasta ocazie speciala, designerul a realizat si proiectat un scurt documentar despre istoria familiei Ciucu, o poveste despre mostenirea unui mestesug, respectarea traditiei si dedicatia fata de eleganta si rafinamentul contemporan.
In documentar, designerul vestimentar, alaturi de tatal sau, transmite emotia si pasiunea pentru confectionarea costumului si atentia la detalii.
Cu ocazia evenimentului aniversar, Alexandru Ciucu a tiparit in editie limitata, o colita aniversara de 9 timbre, care prezinta evolutia costumului barbatesc din 1939 pana in prezent.
Dupa 75 de ani de traditie brandul Alexandru Ciucu se dedica in totalitate cavalerilor moderni dornici de experiente autentice si inspiratie.
Sursa: wowbiz.ro