Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (4.24 secunde)
Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste noul pod. ... Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste noul pod.
Desi documentele au fost trimise la MApN imediat dupa sedinta din luna mai a consiliului judetean, reactiile ministerului, ai carui reprezentanti sunt indreptatiti sa initieze un nou proiect de lege pentru trecerea in proprietatea CJ Dolj a celor 256 de hectare de teren de la marginea Craiovei, au intarziat sa apara.
Pai, in ultima vreme, in cadrul actiunilor de dezvoltare a cailor de comunicatie din Europa, cele doua tari (Romania si Bulgaria) mult vaduvite, de-a lungul timpului, tocmai de aceste spatii de transport au cautat si cauta solutii, interesul fiind comun.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. ... Trecerea la ora de vara a fost anuntata oficial la data de 1 mai 1916.
Curtea Veche Publishing si Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 3 martie 2016, incepand cu ora 17:00, volumul Pe trecerea timpului.
Curtea Veche Publishing si Banca Nationala a Romaniei organizeaza joi, 3 martie 2016, incepand cu ora 17:00, prezentarea volumului Pe trecerea timpului.
Asa ca, practic, de ziua lui, va avea parte de doua aniversari, pentru ca va juca in doua reprezentatii ale aceluiasi spectacol.Piesa imbina rasturnarile de situatie, minciuna si seductia si ofera o lectie despre trecerea timpului.
Termenii de teroare si terorism nu exceleaza insa prin precizie, desemnand o multitudine de actiuni, stari si situatii, care de a lungul timpului au acumulat intelesuri si conotatii dintre cele mai diverse, atat pozitive, cat si, mai ales, negative.
Marele lor avantaj este faptul ca nu sunt invazive, nu deranjeaza, fiind plasate acolo unde oamenii nu au prea multe variante de petrecere a timpului, unde asteapta ceva si acele cateva momente de infotainment sunt binevenite.", explica Gabriel Faflei, CEO Monopoly Digital.
• Simtul cronologic Este simtul scurgerii timpului. Majoritatea oamenilor au o relativa buna perceptie a timpului, tinerii mai ales fiind foarte exacti in acest sens.
N-am facut-o din respect pentru cei 101 primari pe care i-a avut Calarasiul de-a lungul timpului, mai destoinici sau incapabili in treburile gospodaresti, mai buni organizatori sau mai indiferenti, mai liberali sau mai comunisti, dar care, toti au fost ai nostri cu bune si rele in ale valtorilor timpului.
In atasament aveti lucrarea INS - Utilizarea timpului in Romania - unde puteti vedea diferite statistici, legate de cat merg romanii pe jos , cat timp petrec in bucatarie samd.
Ceasul de betie Dupa ani de zile in care mi-am trait viata contra-cronometru, intotdeauna sub presiunea timpului, haituit de secunde, minute si ore, incet-incet m-am transformat intr-un ceas.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Prima trasatura a acelei istorii este una de esenta spirituala, caci se refera la modul concret istoric si durabil (persistent) in care un popor a rezolvat chestiunea raului, a raspuns provocarilor existentei incepand cu prima provocare, aceea a timpului si a spatiului.
Perceptia timpului se schimba pe parcursul vietii, iar la varsta adulta, timpul pare sa curga din ce in ce mai repede. ... Mai multe teorii incearca sa explice aceasta senzatie de accelerare a timpului odata cu varsta.
Presedintele Traian Basescu va relua astazi seria consultarilor initiate pe tema reformarii clasei politice si a Parlamentului, cu accent pe trecerea de la un parlament bicameral la unul unicameral. ... Partidul Democrat sustine trecerea la sistemul parlamentar unicameral si introducerea votului mixt - uninominal, pe liste.
Acesta si-a motivat pozitia spunind ca, din functia de ministru al Economiei si Comertului, liderul pedistilor va inlesni trecerea societatii Electrocentrale in administrarea municipalitatii.
"Domnul Nelu Ploiesteanu, acum ministru, s-a aratat si el impotriva trecerii portului in administrare locala", a aratat Mironescu, potrivit caruia si trecerea porturilor fluviale la autoritatile locale "este o prostie". Democratul crede ca pana la rezolvarea problemei infrastructurii dunarene, trecerea porturilor fluviale la administratiile locale este paguboasa.
Primul declaratie soc in prima zi de dupa referendum a venit din partea vicepresedintelui liberal Ludovic Orban, care a solicitat ieri nici mai mult nici mai putin decat trecerea PNL in opozitie.
google-analytics.com