Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (5.52 secunde)
Estimam un trafic de pana la 10. 000 de tone anual", a declarat ieri directorul operational Constantin Teodorescu. In prezent, pe AIMK se opereaza aproape 10.
Potrivit participantilor la seminar, legiuitorul lasa impresia ca vrea sa sprijine coruptia, micsorand pedepsele pentru dare si luare de mita, respectiv trafic de influenta.
Acolo probabil vor ateriza avioane mici cu turisti si materii prime pentru industria din jurul Brasovului", a anticipat Berceanu "Cine va suporta consecintele, pentru ca aeroportul nu va avea trafic?", a sustinut ministrul.
Cert este ca Ioan Grigore Prodan face tot ce poate sa-l ajunga din urma pe constanteanul Florentin Scaletchi, regele neincoronat al oengistilor impostori, condamnat la puscarie pentru luare de mita si trafic de influenta.
Cercetarile in ceea ce-l priveste pe Valerica Petre au fost disjunse in dosarul in care agentul-sef Iulian Iliuta Nucu a fost trimis in judecata, in stare de arest, pentru trafic de influenta.
Este oficial: directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto).
Ideea apartine reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj si se inscrie in cadrul actiunii intitulate simbolic "Trafic rutier la frontiera albastra".
Kulyk a spus ca vizita presedintelui Basescu, programata la inceputul acestui an, a fost amanata din cauza lipsei unui acord asupra Tratatului privind micul trafic la frontiera , precum si deoarece, din cauza agendei incarcate invocate de ministrii romani cu atributii in domeniu, nu s-a intrunit Comisia mixta prezidentiala, pas premergator intrevederii dintre cei doi sefi de stat.
Reactia Presedintiei vine in contextul in care numele fratelui presedintelui Basescu, Mircea Basescu, a fost invocat, potrivit relatarilor presei, intr-o serie de afaceri legate de domeniul militar, in speta trafic cu armament.
Ziaristul Sorin Rosca Stanescu a sustinut, pe site-ul personal, ca fratele spresedintelui, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol.
Deocamdata, nu se stie motivul pentru care Voicu a fost convocat la DNA, dar surse citate de NewsIn vorbesc despre trafic de influenta si dezvaluire de informatii clasificate.
Alexandru Draghici, functionar in cadrul Consiliului Judetean (CJ) Gorj, a cerut si primit sume de bani totalizand 46.150 de lei pentru a-i facilita unui cetatean din Targu Jiu si sotiei acestuia angajarea la SRI, respectiv CJ Gorj. Draghici a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.
"Daca noile prevederi legale nu vor fi respectate, administratorii risca sa fie cercetati pentru trafic de droguri", a precizat comisarul sef Andrei Nichitoi, seful Brigazii de Combatere a Crimei Organizate.
El adormise la volan, spre deliciul zecilor de constanteni aflati la acea ora in trafic. Martorii spun ca in momentul cand a coborat din masina, seful Consiliului Judetean incerca sa-si tina echilibrul.
In doar trei luni de functionare, dispeceratul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP) a inregistrat 1.200 de apeluri de la soferii care au cerut informatii privind starea drumurilor si conditiile de trafic pe arterele rutiere ale judetului.
Voicu este acuzat de trafic de influenta. "Cel care a tras foarte tare sforile pentru ca Voicu sa fie ministru de Interne a fost Viorel Hrebenciuc si e de notorietate.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
o persoana care a facut trafic de influenta si care nu este nici pe departe usa de biserica. Trebuie sa invatam sa respectam legile si regulamentele.
Ei participa impreuna cu colegii francezi la toate reuniunile unde se analizeaza situatia infractionalitatii resortisantilor romani din Franta, au datele, dar trebuie probabil sa extindem acest mecanism de cooperare, pentru ca este vorba aici in special de a proteja, in primul rand, victimele retelelor de trafic de fiinte umane si mai ales de a-i proteja pe minorii neinsotiti care sunt expusi intr-un mod inadmisibil la tot felul de privatiuni", a subliniat ministrul Baconschi.
bucle inductive de trafic in carosabil, pentru determinarea in timp real a numarului de autovehicule care ies din intersectie, fibra optica pentru comunicatii intre intersectii, in scopul realizarii undei verzi, inlocuirea tuturor semafoarelor existente cu semafoare tip LED, implementarea de softuri de management etc.
google-analytics.com