Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, miercuri, ca retragerea lui Ion Iliescu din functiile detinute in PSD este benefica. El precizeaza ca Iliescu are o "varsta la care trebuie sa fie doar un senior care sa dea sfaturi social-democratilor", dar nu sa conduca partidul.
"Eu in 2005 si in 2006 am votat impotriva ramanerii domnului Ion Iliescu in fruntea conducerii partidului, considerand ca si-a terminat mandatul. Este la o varsta la care trebuie sa fie doar un senior care sa dea sfaturi social-democratilor, nu sa conduca partidul. Am votat pentru schimbarea domnului Iliescu, deci plecarea lui de acuma o consider benefica", a declarat Constantinescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, ca la congresul PSD o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotararea sa de a se retrage din functiile pe care le detine in partid.
Nicusor Constantinescu este celebrul personaj care intr-o noapte a oprit masina la un semafor din Constanta si nu a mai pornit. El adormise la volan, spre deliciul zecilor de constanteni aflati la acea ora in trafic. Martorii spun ca in momentul cand a coborat din masina, seful Consiliului Judetean incerca sa-si tina echilibrul. Conform martorilor, somnul lui Nicusor Constaninescu a durat o jumatate de ora, timp in care cei prezenti au incercat sa-l trezeasca, dar fara niciun rezultat. Oamenii adunati in preajma masinii au fost nevoiti sa sparga geamul autovehiculului pentru a-l trezi pe seful Consiliului Judetean.