Cautare

643 de rezultate pentru "tofan claudiu" (3.33 secunde)
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Piata Amzei arata bine, e moderna, insa ar fi trebuit sa fie la parter toti cei care au standuri aici", ne-a spus Edi Claudiu Balan.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. ... Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
Claudiu de 17 ani din Bucuresti. ... Claudiu a scos dintr-un buzunar o suma mare de bani, in bancnote a 100 Euro, pe care i-a aruncat si a fugit pe str. ... Claudiu fiind prins imediat cu ajutorul unui trecator.
CLAUDIU de 18 ani si o minora de 16 ani, toti din Bucuresti, ca fiind principalii suspecti ai infractiunii de furt calificat, comisa la data de 10.11.2010, dintr-o locuinta din Calea Grivitei, sector 1, de unde au fost furate mai multe bijuterii din aur, in greutate de aproximativ 500 gr., precum si suma de 2000 Euro si 5000 lei.
Claudiu de 30 de ani, din Bucuresti, P. ... Claudiu. ... Claudiu in stare de retinere si P. Robert in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la infractiunea de evaziune fiscala si cu P.
Va aduc aminte ca a venit la mine un trio format din Felix, Tofan si Vantu si au zis ca iau ei.
Participa LAVINIA BETEA, EMIL BERDELI, MIRUNA MUNTEANU, ANDREI MURARU, ADRIAN NICULESCU, OVIDIU SIMONCA, LIVIU TOFAN, DINU ZAMFIRESCU. MODERATOR - STELIAN TANASE.
Potrivit lui Gusa, Theodor Stolojan a fost implicat in mai multe afaceri controversate, precum "Mega Power" si contractul incheiat intre Tofan Grup si MApN pentru furnizarea de anvelope, "Loteria", "ALRO", "Petrom" si "Rafo".
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Din punct de vedere moral, pentru ca exista contradictii flagrante intre trecutul politic al lui Stolojan la curtea lui Ion Iliescu si prezentul politic al aceluiasi la curtea lui Traian Basescu, precum si intre discursul impotriva grupurilor de interese si interesele financiare personale ale lui Theodor Stolojan ca si suspiciunile legate de Megapower, Tofan Group si ALROi", a sustinut Crin Antoenscu, citat de Mediafax.
Este domnul Dorel Sandor, fost profesor de dezinformare la Scoala de Securitate de la Baneasa, si care este o minte stralucita si care de fapt a elaborat impreuna cu doua doamne foarte inteligente, care au mers cu Theodor Stolojan in zona economicului, cat a lucrat pentru Tofan, au creat acest mit Theodor Stolojan, care treptat a devenit adjunct al ministrului de Finante, secretar de stat, ministrul de Finante inaintea Guvernului, dupa care prim-ministru.
Cui sa-i multumesc pentru acest favor? Alexandru Tofan, Membru fondator al Asociatiei Suporterilor Romani Licentiat in Drept, director regional vanzari companie multinationala
La Muzeul de Arta Vizuala conducerea Consiliului de Administratie este asigurata de Dan Basarab Nanu, membri in CA fiind Georgeta Croitoru, Sava David (managerul unei societati comerciale de profil), Radu Macovei, Sergiu Tofan (profesor universitar si membru PNL), Cristian Calinov (membru PNL) si reprezentantul umanistilor, Aurel Manole.
Tofan Grup, SC Albert si Fabrica de Piine. Curtea de Conturi remarca faptul ca mai multe donatii care au depasit 10 salarii de baza minime brute pe tara nu au fost publicate în Monitorul Oficial, asa cum prevede legea.
"Lista rusinii", asa cum a numit-o Razvan Orasanu, contine nume grele ale economiei romanesti, printre care BancPost, Alpha Bank, Tofan Grup.
Conducerea interimara a institutiei, pana la organizarea concursului pentru ocuparea acestei functii, este asigurata de Carmen Tofan, fost director executiv adjunct al AJOFM.
In anul 2006 o singura firma a primit un credit de la bugetul asigurarilor de somaj, in valoare de 180.000 de lei", ne-a declarat directorul executiv al AJOFM, Carmen Tofan.
Militam pentru egalitatea de sanse", a declarat, pentru NewsIn, Carmen Tofan, directoarea AJOFM Galati, care a explicat ca aceasta actiune va schimba atitudinea vizavi de persoanele private de libertate.
Militam pentru egalitatea de sanse", a declarat, pentru NewsIn, Carmen Tofan, directoarea AJOFM Galati, care a explicat ca aceasta actiune va schimba atitudinea vizavi de persoanele private de libertate.
Livia Graur, Adina Halas Hugeanu, Camelia Baltoi, Simona Elena Taranu, Cristina Stanciulescu, Monica Colceriu, Catalin si Cristina Soloc, Horia Ghibutiu, Ovidiu Muresanu, Ilie Nastase, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Ramona Badescu, Tiberiu Capudean, Andrew Le Poidevin, Raluca Hagiu, Diana Tofan, Alina Aliman, Elena Perseil, Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus, Andrei Nourescu.
google-analytics.com