Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (3.83 secunde)
Un prieten a spus ca este o masina, un autobuz sau un TIR, care mergea pe sosea si prima data, asa am crezut cu totii.
"Desi e restrictionat, pe strada trec TIR-uri si camioane de mare tonaj. ... Fiind retea de canalizare sub strada, pe toata lungimea, circulatia vehiculelor de mare tonaj este restrictionata, totusi pe aceasta strada circula TIR-uri si basculante cu tone de pamint zilnic.
Actiunile au continuat ieri pe poligonul militar de la marginea municipiului, unde Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) a organizat un concurs de tir.
Trei barje transporta tot atata marfa cat 600 de TIR-uri Tot in aceasta perioada a avut loc si finalizarea intabularii pentru domeniul public al statului aflat in concesiunea ACN.
Pretul transportului unui TIR pe calea ferata pe ruta Bucuresti-Arad este mai redus decat costul deplasarii acestuia pe sosea, respectiv 250 euro, fata de 320 euro, a declarat subsecretarul de stat in ministerul de resort Constantin Axinia, la lansarea unui transport experimental pe ruta respectiva.
Asa de rau imi pare de ei ca au ajuns carpiti si se rup hainele de pe ei cand vine un tir cu malai de la UE in ajutor social.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
Soferii de TIR care ajung la Vama Giurgiu sunt nevoiti sa astepte zeci de minute daca ajung chiar in momentul in care angajatii de la frontiera sunt in pauza de masa.
Un sofer de TIR din Romania a fost implicat intr-un accident extrem de bizar pe o autostrada din Germania, la sfarsitul saptamanii trecute.
Politistii de frontiera de la Nadlac au descoperit 29 de migranti din Siria si Irak ascunsi intr-un TIR incarcat cu piese auto. TIR-ul care se deplasa spre Germania a fost oprit si verificat pe autostrada, chiar inainte de a iesi din tara, scrie Agerpres.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Inscriptionarea TIR-urilor cu denumirea unor partide sau institutii, asa cum s-a intimplat la Botosani, este o forma de publicitate desantata si de condamnat. ... Nu exista nici un TIR pe care sa isi poata scrie numele, ci doar o caruta.
Un baiat de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat frontal cu autorturismul pe care il conducea intr-un TIR .
Un tanar de 19 ani a murit pe loc, dupa ce s-a infipt cu BMW-ul in TIR, pe un drum din Dambovita
Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
Hotelurile de pe Litoral se vor compara cu niste hanuri de la marginea drumurilor, in care, la fiecare doua-trei zile, opresc tir-istii.
Hotelurile de pe Litoral se vor compara cu niste hanuri de la marginea drumurilor, in care, la fiecare doua-trei zile, opresc tir-istii.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Circulatie complet blocata si pericol de explozie dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, intre Bucuresti si Ploiesti
google-analytics.com