Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (2.68 secunde)
Accident cumplit la Targu Mures: 2 oameni au murit dupa ce 2 masini si un TIR s-au ciocnit | Traficul este blocat complet
Joia trecuta, pe DN 69, in Arad, au murit cinci oameni, din cauza unui TIR care a intrat pe contrasens. ... soferul unui microbuz in care erau sase muncitori a ajuns pe contrasens pe Valea Bogatii, adica tot pe DN 13, unde s-a lovit cu un TIR.
Blocaj in vama: Sute de TIR-uri se intind pe o coloana de 13 kilometri, la iesirea spre Ungaria
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Daca doua vehicule sunt in depasire (de obicei tir-uri), astepti pana cand cel care depaseste se retrage pe banda din dreapta si apoi treci. ... Risti sa fii luat in plin de o alta masina, posibil tir.
O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Este vorba despre un barbat de 31 de ani, din municipiul Targu Jiu, care detinea o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat (pusca), respectiv o femeie de 54 de ani, tot din Targu Jiu, care avea, fara drept, un pistol neletal.
Va merge pana la primul tir inzapezit pe contrasens, dupa ce-a incercat sa treaca de alt tir inzapezit. Ghinion, vei tremura la fel ca ala din berlina de alaturi, doar ca mai la inaltime.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Doi argeseni sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat in orasul Filiasi, judetul Dolj.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, la ora 15.55, o persoana a anuntat prin 112 ca un tir a cazut de pe podul de peste raul Amaradia, iar ambii soferi au ramas incarcerati in cabina.
Cisterna cazuta de pe ferryboat in Dunare In urma cu aproximativ o ora, un tir ce se deplasa prin punctele de trecere dintre Chiciu si Ostrov cu ferryboat-urile ce apartin societatii S.C.
Traficul este blocat joi dimineata pe DN6, in judetul Mehedinti, din cauza unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri
Legume gratis pentru zeci de oameni, dupa ce un TIR s-a rasturnat intr-un sant, in zona padurii Starmina din judetul Mehenditi.
Un carambol intre doua masini si trei TIR-uri s-a produs pe DN 2 E85, in Posta Calnau, judetul Buzau. Mai multe persoane au fost ranite si au nevoie de ingrijiri medicale.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, un TIR s-a rasturnat in localitatea Cristesti, judetul Iasi.
Un sofer turc, in varsta de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a condus, in voie, un TIR, in stare de ebrietate, aproape de coma alcoolica.
PSD-istii se simt hartuiti Pentru ca in haosul special creat Geoana nu a putut fi supus unui tir de intrebari „incomode”, liderul PSD a marsat, cot la cot cu Nastase, si a declarat, cu seninatate, ca formatiunea politica pe care o reprezinta este dispusa sa sprijine actualul Guvern numai in cazul cand intentiile acestuia coincid cu interesele cetatenilor tarii, iar daca se continua „hartuirea grotesca” a liderilor PSD, de la nivel central si din teritoriu, PSD este obligat sa iasa la lupta cu tot ceea ce inseamna arsenal democratic.
Mai exact, una este sa fi prostituata de lux - culta, rasata, dorita si cautata - si cu totul altceva este sa prestezi "una scurta” prin boschete sau prin cabinele TIR-urilor.
google-analytics.com