Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (5.87 secunde)
A fost o sarcina dificila, intrucat Ministerul Apararii declara, in mod constant, catre Parlament, mass-media si marele public, faptul ca OZN-urile prezinta pentru el doar un interes minor, fiind evaluate ca neavand "nicio semnificatie pentru aparare".
Concluzia studiului este ca testosteronul si alti hormoni sexuali au un rol minor, limitat, in declansarea dorintei sexuale la aceste femei.
1/2011 ('La solicitarea scrisa a elevului major, respectiv a parintilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate sa nu frecventeze orele de religie') si s-a constatat ca dispozitiile acesteia sunt neconstitutionale.
In mod tipic, montul produce doar un disconfort minor. Cu toate acestea, in unele cazuri, durerea poate fi extrem de severa.
Sub bagheta dirijorala a lui Iosif Ion Prunner, sub cupola AteneuluiRoman au rasunat acordurile Uverturii Academica, de Brahms, ale Concertului pentru vioara si orchestra nr.1 in sol minor de Max Bruch, Solist:
Magda Marincovici) 1 barbat din 1.000 - in special cu varste intre 57 si 80 de ani - este expus riscului de cancer mamar, un risc minor, comparativ cu cel existent in cazul femeilor (1 din 8 femei face acest tip de cancer).
Din punctul de vedere al CASMB, fiind un minor si o urgenta medicala, cheltuielile privitoare la asistenta medicala acordata se deconteaza.
Ar putea fi un lucru minor, dar poate deveni foarte serios daca nu-i acordati atentia cuvenita. Poate cineva apropiat vrea mai multa libertate, poate va cere sa-i acordati mai multa atentie.
Nu e voie sa casatoresti un minor, cel putin sub 16 ani. E penala situatia. Repet: penala. De ce? Ca asa considera statul roman, spre deosebire de statul medieval indian, de exemplu - unde asta era posibil, chiar si dezirabil.
Adica noi, romanii, pentru a da un exemplu minor, care ne-am pomenit in batatura cu Deveselu, si figuram ca inamici pe hartile militare ale muscalilor, vom hrani cu carnati si cu trotil electronic armia aferenta.
Nu lasa un conflict minor sa iti strice Revelionul. Duminica: La inceput de an vei avea parte de succese nesperate pe plan sentimental.
La observatie a mai asistat un copil minor. In discutiile pe marginea imaginilor, s-a evocat posibilitatea ca imaginile sa reprezinte luminitele care inconjoara obiectivul unei camere de supraveghere.
Minor Planet Center din cadrul Observatorul de Astrofizica Smithsonian a anuntat descoperirea. - Integrarile in orbita indica faptul ca acest obiect e temporar prins de Pamant.
Datorita pozitiei sale geografice, aceasta fiind situata intre Africa, Europa si Asia Minor, dar si climei blande, Creta a devenit un " centru cultural inca din vremurile neolitice.
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat grav pe un minor de 9 ani din Bucuresti, care se afla in partea carosabila, fiind nesupravegheat.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 12:30, un minor de 10 ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea strazii Humulesti, pe marcajul pietonal, situat la intersectia cu str.
La data de 16 decembrie 2010, in jurul orei 16.50, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant - Politia Sectorului 5 l-au depistat pe un minor de 13 ani din Bucuresti, care, in timp ce se afla la intrarea intr-o piata din sectorul 5, a sustras din buzunarul unei femei de 25 de ani din jud.
La data de 20 decembrie 2010, ora 22.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe un minor de 16 ani si pe M.
La data de 20 decembrie 2010, ora 22.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe un minor de 16 ani si pe M.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str.
google-analytics.com