Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (7.52 secunde)
Stoica Vizitiu, sectorul 6, pe un minor de 15 ani din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism marca Peugeot 207.
La data de 14 iunie 2011, in jurul orei 07:32, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de catre o femeie de 34 de ani, cu privire la faptul ca, in jurul orei 07:00, la apartamentul in care locuieste impreuna cu sotul si fiul sau minor, din sectorul 4, s-au prezentat patru indivizi necunoscuti care au prezentat o legitimatie de politie ce parea a fi reala si, sub pretextul ca sunt politisti si efectueaza o perchezitie domiciliara pentru care au mandat, au patruns in locuinta, unde i-au incatusat, dupa care au sustras portofelul barbatului, in care se afla suma de 4.000 de lei si acte personale.
si I.D.A.C., sub aspectul savarsirii infractiunilor de proxenetism, respectiv act sexual cu un minor. Totodata, a fost pusa in miscare actiunea penala fata de cei sase inculpati, care, in data de 01.07.2011, au fost prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
Ieri, avocatii au depus mai multe documente din care reiesea ca Gavrilescu este angajat, are un copil minor in intretinere, are mama bolnava si nu are antecedente penale, iar Ceausu este casatorit si este administrator la o societate comerciala.
ยท La data de 23 octombrie 2011, in jurul orei 12:35, politisti din cadrul Sectiei 6 au prins in flagrant un minor de 15 ani care, prin escaladarea gardului, a sustras din incinta unei societati comerciale situate in str.
Magistratii Judecatoriei Targu Jiu au admis recent propunerea procurorilor si au dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 19 zile pentru inculpatul minor, pentru o perioada de 29 de zile pentru Vasile Pirici si pentru o perioada de 10 zile pentru Vasile Breben.
Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au mai precizat ca, daca se va dispune trimiterea in judecata a lui Iulian G., acesta va fi judecat ca minor.
Parintii unui adolescent de 15 ani din Vaslui au facut acuzatii extrem de grave la adresa unui echipaj de jandarmi.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
google-analytics.com