BERBEC 21.03-20.04: O multime de influente va pot modifica destul de simtitor comportamentul. Ramaneti axati tot pe casa si familie, asa ca se poate spune ca va distrati in familie. Va bucurati de tot felul de evenimente sportive, de teatru, spectacole sau filme vazute alaturi de cei dragi.

TAUR 21.04-21.05: Chiar daca ritmul in care traiti este parca prea trepidant, va bucurati sa intalniti oameni noi si sa vedeti locuri inedite. Trebuie sa fiti insa atenti cum vorbiti, mai ales ca aveti tendinta sa trageti concluzii pripite si nu de putine ori s-ar putea sa va inselati.

GEMENI 22.05-21.06: Va bantuie tot felul de griji si chiar nu este cazul sa va alarmati. Aveti alte probleme de care ar trebui sa va ocupati. De ce nu luati in calcul ca e mai bine sa va puneti ordine in lucruri si in acte sau sa verificati plata la zi a facturilor? Putina ordine nu strica.

RAC 22.06-21.07: Ceva va perturba lumea in care traiti. Ar putea fi un lucru minor, dar poate deveni foarte serios daca nu-i acordati atentia cuvenita. Poate cineva apropiat vrea mai multa libertate, poate va cere sa-i acordati mai multa atentie. Nu ignorati nevoile celor din jur.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile va axati pe schimbarea garderobei sau a lookului, deoarece vreti sa vedeti ceva nou in oglinda, care sa va faca sa va simtiti bine in propria piele. Relatiile cu cei din jur se imbunatatesc, mai ales ca simtiti nevoia de comunicare. Transmiteti multa caldura celor din jur si sunteti apreciati.

FECIOARA 23.08-22.09: S-ar putea sa intalniti pe cineva care sa va modifice viata in mod neasteptat. Aveti o perioada benefica datorita prezentei in zodia dumneavoastra a lui Jupiter si trebuie sa profitati din plin de acest lucru. Asta inseamna ca va poate spori averea si puteti sa atrageti tot felul de oportunitati.

BALANTA 23.09-22.10: Primiti semnale de avertizare ca va aflati pe o gheata mult prea subtire. Prin urmare, ar trebui sa fiti mai diplomati decat sunteti acum, mai ales atunci cand vorbiti despre cifre, si sa rezistati tentatiei de a vorbi mai mult decat trebuie. S-ar putea sa regretati ca ati spus tocmai ce nu trebuia.

SCORPION 23.10-21.11: Mare atentie daca veti calatori in aceasta saptamana! Pot interveni modificari de program, intarzieri sau chiar anulari. Puteti insa sa profitati de pe urma acestor mici impedimente pentru a invata ceva nou. Relatia cu apropiatii se imbunatateste si va gasiti liniste in sanul familiei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti posibilitatea sa intalniti oameni noi, sa va faceti noi relatii si sa explorati locuri interesante. De asemenea, este posibila ruperea unei relatii mai vechi sau a unei responsabilitati comune. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji. Aveti o protectie divina ce vegheaza asupra dumneavoastra permanent.

CAPRICORN 22.12-19.01: Parteneriatele si prieteniile sunt imprevizibile in aceasta saptamana. De fapt, o relatie poate sfarsi brusc. Este momentul clasic cand cineva poate cere mai multa libertate, mai mult spatiu. In weekend, oportunitati de calatorie va vor ispiti.

VARSATOR 20.01-18.02: Locul de munca revine in atentia dumneavoastra. Colegii va impulsioneaza, fiind plini de energie si de idei stralucite. Aveti tot felul de preocupari legate de tehnologii. Curiozitatea caracteristica va va face sa descoperiti insa totul. Nu va scapa nimic!

PESTI 19.02-20.03: Trebuie sa fiti constienti ca lucrurile nu se rezolva de la sine. Este momentul sa actionati singuri, cu incredere si veti vedea ca situatia se schimba radical. Prea multe probleme in ultima vreme? Ganditi-va ca pe unele le-ati creat singuri.