Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (2.75 secunde)
Nu spun asta pentru ca as generaliza un episod minor, ci pentru ca am asistat de-a lungul timpului si la alte astfel de secvente care m-au pus pe ganduri.
SILVIA de 59 de ani din Bucuresti si accidentat usor pe un minor de 8 ani din Bucuresti, care s-au angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta prin loc marcat si prevazut cu indicator ,,Trecere pentru pietoni".
Cand a ajuns in dreptul unui imobil, a surprins si accidentat usor pe un minor de 4 ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Din activitatile intreprinse de oamenii legii, a rezultat ca in ziua de 1 iulie a.c., suspectul a profitat de neatentia unui minor si i-a sustras acestuia un telefon mobil, iar la data de 21 iulie a.c., a deposedat prin violenta, un barbat, de un telefon mobil.
La data de 10 august 2010, in jurul orei 01.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie i-au prins in flagrant pe G. George de 18 ani si pe un minor de 16 ani, ambii din Bucuresti, care, impreuna cu S.
Alina de 32 de ani, din Bucuresti, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiul sau minor, in varsta de 3 ani.
Oboseala la volan, ca si cauza principala a accidentelor, joaca un rol minor in accidentele produse in oras, fata de cele produse in afara localitatii, avand in vedere faptul ca distantele parcurse si timpii consumati sunt relativ mici.
Oboseala la volan, ca si cauza principala a accidentelor, joaca un rol minor in accidentele produse in oras, fata de cele produse in afara localitatii, avand in vedere faptul ca distantele parcurse si timpii consumati sunt relativ mici", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.
Oboseala la volan, ca si cauza principala a accidentelor, joaca un rol minor in accidentele produse in oras, fata de cele produse in afara localitatii, avand in vedere faptul ca distantele parcurse si timpii consumati sunt relativ mici", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.
Un primar din judetul Constanta este acuzat ca ar fi batut o politista. Edilul localitatii Poarta Alba ar fi lovit-o pe agenta dupa ce baiatul lui de 16 ani a fost prins la volanul unei masini in timpului unui control de rutina.
Actionand cu operativitate, lucratorii Sectiei 22 Poliţie l-au prins si identificat, imediat dupa comiterea faptei, pe principalul suspect ca fiind un minor de 11 ani din Bucuresti.
Cornel de 48 de ani si un minor de 11 ani, primii doi cunoscuti cu antecedente penale, care au sustras din geanta unei femei de 31 de ani din Bucuresti, in timp ce se afla intr-un autobuz pe b-dul Constantin Prezan, din directia Charles de Gaulle -Arcul de Triumf, un portofel ce continea suma de 347 lei, mai multe documente personale si carduri bancare.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui minor de 11 ani din din Bucuresti, pasager in autoturismul marca Dacia 1304, care a ramas internat la spital.
Viorel de 32 de ani din Bucuresti si un minor de 16 ani din jud. Gorj, imediat dupa ce au sustras o bicicleta, in valoare de 300 lei, dintr-un garaj amplasat la subsolul unui bloc din str.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de apelare in mod repetat la mila publica prin folosirea copilului minor, cu cea in cauza in stare de libertate.
Alexandru cel Bun, sector 2, pe un minor de 13 ani din Bucuresti, care a sustras acumulatorul auto de pe un autoturism marca Dacia 1310.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 18:30, un minor de 14 ani, din Bucuresti, a sesizat Dispeceratul 112 despre faptul ca in timp ce se afla impreuna cu mai multi prieteni intr-un parc din sector 6, a fost acostat de patru necunoscuti, doi dintre acestia lovindu-l si deposedandu-l de un telefon mobil pe care il avea in buzunarul pantalonilor.
In noaptea de 08/09 februarie 2011, in jurul orei 23.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 10 Politie l-au prins in flagrant pe un minor de 15 ani din jud.
Modoran Ene, a surprins si accidentat grav pe un minor de 16 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
"In timp ce s-a angajat in traversare printr-un loc nepermis, in fuga, un minor a fost acrosat de un autoturism condus de un agent de politie din cadrul Politiei Orasului Oravita", a precizat subcomisarul Gratian Simion, de la Politia Rutiera Oravita.
google-analytics.com