BERBEC 21.03-20.04: Sambata: Nu incerca sa rezolvi toate probleme de unul singur. Aminteste-ti ca ai in jur oameni care te iubesc si sunt dispusi sa iti ofere tot sprijinul.
Duminica: Anul Nou te pune in fata unei dileme insa intuitia te ajuta sa iei decizia corecta.

TAUR 21.04-21.05: Sambata: Ai grija cum iti gestionezi finantele. Gandeste-te la ce e cu adevarat important pentru tine si nu arunca banii pe lucruri inutile.
Duminica: Sunt sanse sa incepi anul cu o calatorie care iti va da planurile peste cap. Pastreaza-ti insa optimismul! Se anunta vremuri bune pe plan sentimental.

GEMENI 22.05-21.06: Sambata: Nu te increde in persoanele straine. Pastreaza-ti o doza de egoism pentru ca nu toata lumea iti vrea binele.
Duminica: Anul Nou va aduce schimbari benefice pe plan financiar. Persoanele dragi iti vor ramane aproape atat timp cat nu le vei face promisiuni desarte.

RAC 22.06-21.07: Sambata: Esti mai sociabil ca niciodata. Dai dovada de comunicativitate chiar si cu persoanele straine, lucru ce nu iti sta in caracter.
Duminica: Sunt sanse sa existe probleme sentimentale insa optimismul de care dai dovada te ajuta sa treci peste orice neintelegere.

LEU 22.07-22.08: Sambata: Nu incerca sa faci pe modestul pentru ca nu ti se potriveste. Esti multumit de realizarile tale si nu ai nici un motiv sa ascunzi asta.
Duminica: Ziua de Anul Nou anunta castiguri remarcabile pe plan financiar si profesional. S-ar putea sa iti apara in cale o persoana care iti va schimba viata.

FECIOARA 23.08-22.09: Sambata: Esti preocupat de problemele financiare. Desi te afli intr-o situatie dificila, cu putina organizare si un dram de zgarcenie vei intampina Anul Nou cu un bilant pozitiv si un echilibru perfect.
Duminica: Intri in noul an cu dreptul. Orice proiect inceput astazi iti va aduce mari beneficii financiare dar si multumire sufleteasca.

BALANTA 23.09-22.10: Sambata: In ajun de Revelion, iubirea e la cote maxime. Cei dragi se vor simti norocosi sa aiba alaturi o persoana atat de tandra si pozitiva.
Duminica: Se anunta schimbari importante in viata profesionala. Nu toata lumea iti va sprijini decizia insa doar tu stii ce e mai bine pentru tine.

SCORPION 23.10-21.11: Sambata: Te simti responsabil pentru toate problemele celor apropiati. Dorinta de a ii ajuta pe cei in necaz este admirabila, dar nu uita ca fiecare persoana are propriul destin.
Duminica: Orice activitate legata de familie sau camin va fi un adevarat succes. Nu uita insa de nevoile persoanei iubite.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sambata: Multe din problemele care te macinau in ultima vreme isi vor gasi astazi rezolvarea.
Duminica: 2017 incepe cu o surpriza placuta. Profita de orice oportunitate care iti apare in cale. In a doua parte a zilei se anunta o calatorie neasteptata, dar benefica.
Horoscop de weekend 31 decembrie 2016 â€" 1 ianuarie 2017. Varsatorii incep anul cu o calatorie

CAPRICORN 22.12-19.01: Sambata: Se anunta discutii in contradictoriu care te vor stoarce de energie. Nu uita ca fiecare persoana are propriile gusturi si preferinte. Nu lasa un conflict minor sa iti strice Revelionul.
Duminica: La inceput de an vei avea parte de succese nesperate pe plan sentimental. Daca reusesti sa iti infrangi temerile si sa le acorzi colegilor increderea cuvenita, vor aparea si beneficiile financiare.

VARSATOR 20.01-18.02: Sambata: Reusesti sa iti rezolvi toate problemele si intri in noul an cu o stare de liniste interioara pe care nu ai mai simtit-o de mult timp.
Duminica: Incepi Anul Nou cu o scurta calatorie de care depinde reusita unei afaceri. Nu uita sa acorzi atentie si celor apropiati.

PESTI 19.02-20.03: Sambata: Iti doresti de mult timp o schimbare si acum a venit momentul sa iei decizia finala. Cantareste bine toti factorii si nu te lasa influentat de opiniile altora.
Duminica: Ziua de Anul Nou este ideala pentru investitii financiare. Ai grija la problemele de sanatate si profita de ziua libera pentru a recupera orele de somn pierdute.

Sursa: romaniatv.net