Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (2.53 secunde)
Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii SC Cemtrade (fosta Alumina) Oradea ca urmare a faptului ca aceasta nu mai este profitabila, dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006.
Potrivit declaratiilor liderului de sindicat de la SC Cemtrade SA Oradea, Ioan Mirisan, Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii de alumina dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006.
In prezent, uzina de la Mioveni este inchisa, producatorul apeland la oprirea temporara a activitatii pentru a evita acumularea de stocuri. ... Lucrul a fost reluat pentru trei zile, iar din 11 decembrie 2008 si pana la 11 ianuarie 2009 uzina este, de asemenea, inchisa.
Navele aflate in tranzit pe Dunare vor circula, timp de un an, prin ecluza sarbeasca a barajului de la Portile de Fier I, intrucat cea romaneasca a fost inchisa luni, pentru a doua etapa de executie a unor lucrari de retehnologizare.
In Romania, el a cumparat o fabrica de aluminiu in Oradea, cu intentia de a construi piese pentru uzina sa de avioane din Rusia. In prezent, fabrica din Oradea este inchisa si de vanzare. ... Fabrica a fost inchisa de atunci.
• Banca Transilvania Banca Transilvania va lucra pe 24 decembrie de la 9.00 la 17.00, iar pe 25 si 26 decembrie va fi inchisa Pe 28, 29 si 30 decembrie va avea program normal.
Telesport devine astfel prima televiziune de sport din Romania care este inchisa. ... Vox News devine astfel prima televiziune de stiri de pe piata audiovizualului romanesc care este inchisa.
Portiunea din strada Brestei, cuprinsa intre intersectia cu strada Bibescu si intersectia cu strada Unirii, a fost inchisa ieri-dimineata si va ramane asa pana pe 1 iunie.
In continuare, Patrick Hickey, presedintelui Comitetelor Olimpice Europene (EOC), a declarat competitia inchisa: ... Declar inchisa a 11-a editie de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European".
Zona va fi inchisa pentru traficul auto inca de la ora 10:00. ... ' Strada Maior Coravu va fi inchisa traficului auto, cu exceptia riveranilor, incepand cu ora 10:00 ' Detinatorii de parkinguri sunt rugati sa respecte locul precizat pentru acces:
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni seara, ca National Arena va fi inchisa pentru toate evenimentele sportive pe perioada cat va fi refacut gazonul.
E loc pe piata pentru mai multe retele sociale Google Plus s-a lansat saptamana trecuta insa este inchisa pentru moment publicului larg, fiind disponibila in regim de testare numai utilizatorilor care reusesc sa obtina o invitatie.
- Am fost colege de munca, ea era o fire foarte inchisa, nu prea vorbea cu noi sa ne spuna daca are un iubit. ... Poveste este foarte ciudata, ea era foarte ciudata, lucra la ADMIRAL de vreo 2 saptamani si era foarte inchisa.
(inchisa, dar in centrul actiunii) ai cunostintele necesare pentru a rezolva o problema, dar nu a sosit inca momentul sa arati ce poti, solutia e la tine dar nu esti constient de asta;
Prea mult autobronzant, intr-o nuanta prea inchisa, sigur nu o sa atraga niciun barbat.
"Democratia traieste" Potrivit jurnalistului Aktar, guvernul turc trebuie sa priceapa ca democratia nu este o cutie care poate fi inchisa dupa bunul plac al conducatorilor.
Antibiotice Limba este inchisa la culoare, uneori chiar neagra. ... In general, este suficient sa spalam limba energic pentru a provoca eliminarea papilelor care imprima culoarea inchisa.
Daca ductul care dreneaza bila pana la intestin este blocat de cancerul pancreatic, scaunul isi poate pierde culoarea maronie si devine dechis la culoare sau de culoarea lutului. Iar urina poate deveni inchisa la culoare. ... Iar urina poate deveni inchisa la culoare. (Sursa: kfetele.ro)
Stramtoarea Bosfor, inchisa din cauza ninsorii La Istanbul a nins puternic timp de 4 zile. ... Stramtoarea Bosfor a fost inchisa, feriboturile nu au mai circulat si 227 de zboruri au fost anulate de pe cele doua aeroporturi importante din oras.
- LUNI 30 IANUARIE 2017 Vremea va fi inchisa si rece si se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.
google-analytics.com