Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (2.93 secunde)
Clinica unde s-a tratat Petrica Mitu Stoian, inchisa doua saptamani
Austria s-a acomodat cu sistemul electoral proportional cu scrutin pe lista inchisa si vot preferential (optional), ca si Belgia, Olanda sau Letonia, in timp ce in Cehia senatorii se aleg prin sistemul majoritar absolut, iar deputatii prin cel proportional cu scrutin de lista inchisa, iar Polonia isi alege Seimul - asa-zisa lor camera inferioara, dar cu rolul legislativ principal-, prin scrutin proportional pe lista cu vot preferential, obligatoriu in schimb.
varsta 30 ani, inaltime 1.75 m., grasut, cu fata rotunda si tenul de culoare inchisa, parul negru, tuns scurt, imbracat cu haine de culoare inchisa, amandoi avand incaltamintea murdara de noroi.
Berthelot cu Berzei, inchisa trei luni Circulatia in intersectia strazii Berzei cu bulevardele Dinicu Golescu si general Berthelot, din Bucuresti, se inchide intre 11 august si 11 noiembrie, pentru continuarea lucrarilor ce au loc pe traseul "diametralei nord-sud".
Centura Capitalei a fost inchisa circulatiei inca de la ora 09:40, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a precizat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Joi, vremea va fi inchisa si va ploua in mai multe reprize in Oltenia, Banat, Crisana si in Maramures, iar in celelalte regiuni vor fi perioade cu soare si doar pe suprafete restranse este posibil sa picure trecator.
Ancheta in cazul penal impotriva lui Evgheni Prigojin nu a fost inchisa Kremlinul anuntase ca vor fi retrase acuzatiile impotriva mercenarilor Wagner Prigojin a fost vazut in Belarus, la un hotel din Minsk.
In Constanta, primarul municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, edilul-sef din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi, primarul din Costinesti, Traian Cristea, si cei din Rasova, Lipnita si 23 August au demisionat din PSD pentru a se inscrie in PD.
Tot anul acesta au fost derulate trei proiecte principale - refacerea falezelor de la Constanta, zona Eforie si zona Costinesti.
Democratele se pregatesc pentru o scoala de vara care urmeaza sa se desfasoare la sfarsitul lunii august, la Costinesti. Presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Democrat (OFPD), Sulfina Barbu, a anuntat deja organizarea evenimentului pentru perioada 27 august - 1 septembrie.
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
Astfel, in zona Olimp-Vama Veche au fost dezafectate 17 constructii, dintr-un total de 18, in Costinesti - toate constructiile din lemn si stuf au fost dezafectate din toamna anului 2004, in zona Eforie Nord-Eforie Sud dintr-un total de 19 constructii au fost dezafectate 18, in Constanta plaja este libera inca din toamna anului 2004, iar in zona Mamaia-Navodari dintr-un total de 89 de constructii au fost dezafectate 77.
"Sistemul a fost pus in aplicare si functioneaza cu succes la nivelul localitatilor Eforie Nord si Sud, Techirghiol si Costinesti.
Printre multele aspecte negative punctate de patronii din Venus au mai fost "zvonul" potrivit caruia gunoiul colectat de pe plajele litoralului sudic sunt transportate nu la Mangalia, ci la groapa de gunoi de la Costinesti, dar si faptul ca nisipul adus de mare pe plajele romanesti, in loc sa fie strans la finele sezonului estival si depozitat pana in vara urmatoare, este lasat la voia intamplarii:
"Oricine poate face yoga, dar n-o sa ma vedeti pe mine pe plaja la Costinesti, facand cercul", a afirmat presedintele CJC.
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Inca de la cateva luni de la concesionarea taberelor "Luminita" de la Eforie Nord si "Schitu" de la Costinesti, reprezentantii Directiei Judetene a Taberelor Constanta atrageau atentia asupra modului suspect in care au fost incheiate contractele de inchiriere.
In ceea ce priveste PNG-ul, la nivel local partidul "marca" Gigi Becali are, relativ, un numar important de sustinatori - 200 de mangalioti, alaturi de circa alti 800 de localnici din Vama Veche, Limanu, 2 Mai, Costinesti si alte mici comune si sate din jur, sunt inscrisi pe listele "filosofului practician".
Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol. Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului.
(Intre timp, am citit pe Hotnews supararea unui tip care daduse 750 de euro pentru un sejur la Costinesti si fusese dezamagit de conditiile gasite acolo.) Tolo - plaja ingusta Am parcat masinile in fata hotelului, le-am golit de bagaje, apoi ne-am vizitat reciproc camerele (apartamentul prietenilor mei era foarte spatios si foarte frumos, cu bucatarie cu tot tacamul - aragaz, chiuveta, masa de bucatarie, frigider) si bucurosi nevoie mare am dat fuga-fuguta la mare (era ora 17:00).
google-analytics.com