Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (3.47 secunde)
Sambata, in Bucuresti, vremea va fi in general inchisa si posibile precipitatii slabe, burnita ori fulguieli. ... Duminica, vremea se mentine predominant inchisa si va fi usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an in majoritatea zonelor.
Ce boli ascund cearcanele, cand nu sunt mostenite genetic â€" circulatia sangelui deficitara Cearcanele mai mari si de culoare mai inchisa apar, de regula, la persoanele cu pielea mai inchisa la culoare, acest fapt datorandu-se excesului de melanina.
Cele cu lob alb fac oua albe si cele cu lob rosu, asa cum era de asteptat, oua cu coaja mai inchisa la culoare.
Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si Florin Mitroi (Valu lui Traian) sunt primarii care au acceptat nu doar sa aiba discutii cu reprezentantii PD, dar asteapta sa fie acceptati in partidul lui Boc cat de curand.
Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri Scoala de Vara a Tinerilor Democrati de la Costinesti, raspunzand astfel unei invitatii adresate de fostii sai colegi de partid.
Din informatiile pe care le detin, statiunea Mamaia este cea mai cautata de pe litoralul romanesc atat de turistii romani, dar si de cei straini, dupa care urmeaza Costinesti si Vama Veche, in functie de categoriile de varsta.
Dupa femeile democrate care si-au dat intalnire la Costinesti, pentru ca apoi sa chefuiasca alaturi de presedintele Traian Basescu la Neptun, vine si randul liberalilor sa se intruneasca.
s-au desfasurat la Mangalia, Limanu, Costinesti, 23 August, Pecineaga, Albesti. ... De asemenea, au fost prezenti si primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, respectiv primarii Mugurel Mitrana (23 August) si Traian Cristea (Costinesti).
cu Zanfir Iorgus (Mangalia), Mugurel Mitrana (23 August), Florin Mitroi (Valu lui Traian), fiind exclus din "careul de asi" ai judetului Traian Cristea (Costinesti).
In privinta comunei Costinesti, de altfel ca si pentru 23 August sau Valu lui Traian, PSD a stat putin in cumpana, asteptand la un moment dat sa-i aiba alaturi pe actualii primari PDL ai acestor localitati.
Tinerii PNL organizeaza, in perioada 28-31 august, scoala de vara de la Costinesti, la care vor participa organizatii de tineret din tara, invitati din strainatate, inclusiv din Republica Moldova si membri ai Biroului Permanent National, ministri liberali si liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu.
Dupa ce miercuri reprezentantii Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si cei ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului au sanctionat terasa "Bucataria sultanului" din statiunea Costinesti pentru ca vindea mancare expirata, in cursul zilei de ieri s-au autosesizat si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta.
Traian Basescu zice ca fiica sa, Elena, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Voltaj din Costinesti.
In acest sens, avem nevoie de sprijinul primariilor din localitatile Eforie Nord si Costinesti - aici avem informatii ca se face evaziune fiscala.
In acelasi timp, de la Costinesti catre Vama Veche, plajele au avut peste 20.000 de clienti, in marea majoritate persoane sosite cu familiile, in cautare de bronz pe plaje linistite, sau tineri (cazul Costinestiului) veniti la mare cu bani mai putini, dar cu dor de distractie la maximum.
Vile ieftine la Costinesti In statiunea Eforie Nord, Hotelul Meteor de doua stele ofera spre inchiriere camere la pretul de 23 RON de persoana pe noapte.
Targul imobiliar national Timon lanseaza, in premiera, spun organizatorii, zece proiecte imobiliare din orase precum Bucuresti, Costinesti, Brasov sau Constanta.
La mica distanta s-a situat si statiunea Costinesti, unde s-au aflat 13.150 de turisti. Nici restul statiunilor nu au fost ignorate, la Eforie fiind 7.823 turisti, la Mangalia 4.820, in vreme ce la Vama Veche au fost 1.311.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
*Costinesti - sediul BTT - telefon: ... Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August si Techirghiol. Comandamentul Delta Dunarii, va functiona in locatiile:
google-analytics.com