Cautare

481 de rezultate pentru "tersa costinesti inchisa" (5.01 secunde)
Lipsa de lichiditati a afectat o parte dintre investitorii inhamati in acest proiect denumit statiunea Terra, care ar fi trebuit sa se construiasca pe plaja dintre Eforie Sud, 23 August si Costinesti.
"Comandamentul Litoral 2009" va functiona in statiunile Mamaia, Neptun si Costinesti si va fi condus de Bogdan Dima. Tot ieri, echipa formata din Pandelica, Dima, plus alti comisari, s-a deplasat in statiunea Costinesti pentru a efectua un control la restaurantul "Bucataria sultanului".
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Controale cu scandal si amenintari cu moartea, la Costinesti. Inspectorii sanitar-veterinari au descoperit nu mai putin de 6 tone de carne si produse din carne, care erau expirate de mai mult de 2 ani.
Inca un om a murit inecat pe litoral. Totul s-a intamplat in statiunea Costinesti. Tanarul din Suceava avea doar 25 de ani.
Studentul din Vaslui, care a disparut in mare, la Costinesti, in urma cu o saptamana, alaturi de cel mai bun prieten al sau, este cautat si astazi.
Sexy prezentatoarea de la Antena Stars a ales sa distreze alaturi de sotul ei in Costinesti, in detrimentul cluburilor de lux din Mamaia.
O explozie puternica a avut loc in zona digului din fata Hotelului Forum din Costinesti. Din primele date, ar fi vorba despre o mina marina.
Panica la malul marii, in statiunea Costinesti: o explozie a avut loc in zona unui dig, zeci de pietre fiind aruncate pe mal.
Nereguli identice au fost descoperite si la punctul de lucru din Costinesti al SC La Monaco SRL din Constanta, unde se vindea kebab fara a se elibera bonuri. ... 000 de lei si inchisa pentru trei luni.
Cuza a fost inchisa zece zile. ... Vor fi momente cand Calea Bucuresti va fi inchisa total. Chiar si asa, transportul in comun va avea o banda libera.
La o anumita inaltime deasupra capului, pe o platforma, era asezata o cutie inchisa si sigilata, in care se aflau anumite simboluri pe care trebuia sa le citeasca proiectandu-si constiinta asupra lor si sa le reproduca apoi in fata unei comisii.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Desi initial Elena Udrea a declarat ca propunerea va fi analizata in Biroul Permanent Judetean, ulterior ea a afirmat ca discutia este inchisa. ... Exista o decizie a BPN, iar discutia este inchisa", a spus Udrea.
Cand a izbucnit conflictul din Georgia, BP era in curs de a redeschide conducta, care transporta 150.000 de barili pe zi inainte de a fi inchisa in 2006, pentru lucrari de intretinere.
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni. ... În prezent, Gradina Zoo Slatina este inchisa publicului, dar mai exista cateva specii de animale si pasari.
Peste poarta joasa, din lemn, acum inchisa, se vede un caine ciobanesc ce poate descuraja orice persoana ce s-ar apropia prea mult de gard.
red.) nu vor da bani pentru salarii si nu vor veni cu bani pentru repornirea rafinariei“ ci doar vor respecta contractul de privatizare asigurand paradoxal pentru o rafinarie inchisa fondurile convenite necesare investitiilor.
Groapa de gunoi a municipiului Ramnicu Valcea trebuia inchisa de mai bine de doua saptamani, mai exact la sfarsitul anului trecut, angajament pe care Romania si l-a luat prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, Capitolul 22 - Mediu.
El ne-a spus ca hala va fi inchisa o luna de zile dupa care va fi redeschisa si ne vom putea desfasura activitatea in alte conditii.
google-analytics.com