Cautare

1013 de rezultate pentru "technical seeds industry srl" (3.22 secunde)
Printre firmele care se vor imbogati datorita soselei de centura se numara SC "Bavaria" SRL, administrata de Gica Panca, care cedeaza 2. ... 000 mp detinuti in Ovidiu, firma constanteana de transport pasageri "Golden Light" SRL, administrata de Kemal Caliskan, care va trebui sa renunte la 2.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Pe noua lista de firme apar societatile Prima Broadcasting Group (la care Tariceanu detine o actiune in valoare totala de 2.500 de lei), ICARE services SRL (societate aflata in proces de dizolvare de drept conform articolului 30 din Legea 359/2004, unde detine 17 actiuni in valoare totala de 170.000 lei), TILT et.
Pornind de la actele unei societati din Constanta, comisarii au ajuns la principalul sau furnizor de cereale, SC Green Explorer SRL Lumina, amplasata pe strada Luceafarului nr.64, potrivit datelor declarate.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Masterplanul de amenajare a teritoriului din zona Aeroportului Craiova va fi realizat de firma HALCROW ROMÂNIA SRL, filiala a unei cunoscute companii britanice cu realizari arhitecturale remarcabile pe plan international, de la cladiri administrative, la spitale, hoteluri si stadioane.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
Semnarea contractului intre Consiliul Judetean Dolj si firma HALCROW ROMÂNIA SRL, castigatoarea licitatiei pentru realizarea masterplanului de amenajare a zonei Aeroportului Craiova, s-a amanat, dupa ce una dintre firmele care au depus oferte a facut contestatie.
Poate cea mai cunoscuta societate din Banie, Avioane Craiova SA, a avut dosar de insolventa pentru o datorie de 60.000 de lei catre Aerochem SRL Bucuresti, dar societatea a achitat datoria inainte de primul termen de judecata.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Protest al redactorilor de la Jurnalul National Am ales aceasta forma de protest anonim, din pricina clauzelor contractuale impuse de conducerea Intact Publishing SRL, care interzic orice forma de protest, orice divulgare a clauzelor contractuale si orice informatie data publicitatii, care ar putea aduce atingere intereselor societatii.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Quality Living Developers (QLD) este o companie controlata de cinci oameni de afaceri eleni, care a preluat proprietatile si proiectele incepute de grupul Technical Olympic pe piata locala.
Ceva mai recent, in anul 2002, a obtinut premiul Technical Grammy Award, pentru realizarile deosebite din domeniul inregistrarilor muzicale si a mai obtinut un doctorat onorific din partea Berklee College of Music.
USD) catre un SRL bucurestean avand-o ca actionara pe o obscura companie din orasul american Trenton (New Jersey).
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri. in ingineria lor financiara, sotii Maior au folosit societatile Serv Com SRL si M Lia SRL, la care sint asociati.
google-analytics.com