Cautare

14292 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (4.40 secunde)
La mai toate targurile de produse traditionale din Bucuresti, exista o voce care iese din zumzetul adunarilor populare. "Handmade de mana. Un remember de amintire de neuitat", "Dam cu banii in rate, plata la salariu", "Ultimele doua!
Emil Florescu a adus la acest targ al producatorilor visinata, afinata si tuica batrana Am adus la Bucharest Christam Market sticle sub forma de inimioare, dar si diverse alte forme, cu visinata si afinata - la 20 ml, 40 ml si 50 ml.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. ... Trebuie sa plecam de la premisa ca scoala trebuie sa continue.
Gloria Excelsis participa in acest week-end cu produse de beauty la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park.
101 unitati din industria alimentara - procesatoare de produse de origine animala - vor fi inchise pina la 30 iunie 2006, din totalul celor 528 de unitati care nu respecta conditiile impuse de legislatia comunitara, potrivit reevaluarii efectuate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Odata cu transformarile economice petrecute dupa 1989, o serie de marci autohtone create in perioada regimului comunist au disparut odata pentru totdeauna, locul lor fiind luat de brand-uri puternice provenite din Occident.
Producatorii de lapte, miere sau alte produse animale si agricole vor plati tarife de inregistrare cuprinse intre 10 si 500 de lei in functie de produsele vindute, a declarat vineri presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Marian Avram.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "Hainele din blana naturala, caciulile si alte produse din blana sunt productie proprie (in afara de manusi).
Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Kiseleff nr.3, unde cei interesati sunt asteptati de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Cel mai mare magazin care comercializeaza produse fara zahar - www.nosugarshop.ro - aduce pentru prima oara pe piata alimentara din Romania cea mai variata gama de produse din faina de Konjac.
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona. ... Vei sustine astfel campania #FoodRevolutionDay de constientizare a efectelor alimentatiei #junkfood si #risipeialimentare.
In aceasta toamna, Piata Constitutiei gazduieste cel mai mare targ imobiliar: ... Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important:
Vivanatura a participat recent cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Sunt cateva aspecte care ne diferentiaza de cosmeticele obisnuite: o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. "Am venit la acest targ cu: dulceata de trandafiri si sirop de trandafiri Aspazia - produse ecologice.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti.
In aceasta situatie, produsele din UE, respectiv pastele fainoase si biscuitii, vor concura cu cele autohtone, preturile putand creste sau scadea, ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Rompan.
google-analytics.com