Cautare

14292 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (5.99 secunde)
Gheorghe Zapca si sotia sa, Maria Zapca, participa zilele acestea la targul de Paste organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
"Acum e perioada de crestere a viermilor de matase si dupa 1 iulie vom veni la targul de la MTR cu noutati! Intre 20 - 22 iunie vom fi prezenti la targul traditional din Parcul Cismigiu cu obiectele noastre traditionale.
Doua piese vestimentare de exceptie din colectia Zestrea by Liliana Turoiu inspirate de straiele domnitelor de altadata ne poarta, zilele acestea, prin istoria si valorile autentice romanesti, pe parcursul unei expozitii de exceptie in somptuosul Palat Cesianu-Racovita, la Artmark.
Alina Grigorov din Giurgiu participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu masti de protectie cu diverse mesaje brodate, dar si cu papusi traditionale care se gasesc la vanzare si pe emag.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
HotNews.ro Oferta de Evul Mediu: ... Dan Tapalaga) N-as putea spune exact cand s-a nascut in mintea celor din PSD ideea de a folosi tema anti-gay in campania electorala, cert este i-au mirosit bine potentialul.
Acupunctura, sanatatea dintr-un varf de ac! Cine nu a auzit, in cazul in care nu a profitat, de micutele ace chinezesti? ... Aceasta practica straveche este prin definitie asociata cu vastul univers al medicinei traditionale chinezesti.
La standul Cozonac Domnesc de la targul Piata Taraneasca gasiti atat cozonac cu nuca, rahat si stafide, cat si multe ate prajituri traditionale, facute dupa retete romanesti:
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
Jinal Shah de la firma Sokoni participa impreuna cu sotia lui la targul Asia Fest 2014 organizat la Universitate, in acest week-end. "Am venit la acest targ cu produse facute din ingrediente naturale, precum:
301/2006 privind vanzarea directa a produselor primare, emis de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), ce urma sa intre in vigoare pe 18 ianuarie, i-a pus pe jar pe tarani. Potrivit ordinului, acestia erau pusi in imposibilitatea de a-si vinde produsele in piete.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR.
Liviu Bazarca de la Casa Razesului din Dragoiasa - Panaci, Bucovina participa in acest week-end cu produse traditionale romanesti de calitate. Casa Razseului este situata in frumoasa zona cu multe izvoare pure si munti acoperiti de brazi semeti din Dragoias.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul 100 de traditii romanesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara produse de post precum baclavele, cataiful si salamul de biscuiti.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul capitalei isi redeschide oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Consilierii judeteni au transformat in circ sedinta de ieri. Social-democratii au refuzat sa ia parte la dezbateri, dupa ce pe ordinea de zi a fost trecut proiectul privind schimbarea vicepresedintelui Constantin Manolache, sustinut de PSD.
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. 31, bloc 29, parter, sector 2, este prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
google-analytics.com