Cautare

14291 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (4.14 secunde)
In perioada 30 martie-4 aprilie, la Mangalia se va desfasura primul eveniment gen "targ de cadouri" din acest an.
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing la Hofigal, in urma cu cativa ani, intr-un week-end, in Pavilionul C 4 de la Romexpo, la targul Nutraceutica. Hofigal avea la acel targ un stand cu suplimente alimentare, carti si produse cosmetice pe baza de plante.
La mai toate targurile de produse traditionale din Bucuresti, exista o voce care iese din zumzetul adunarilor populare. "Handmade de mana. Un remember de amintire de neuitat", "Dam cu banii in rate, plata la salariu", "Ultimele doua!
La Zilele Municipiului Calarasi participa si Stana Dumitru cu produse traditionale din lemn. O puteti gasi cu un stand cu produse la targul mesterilor populari din Piata Prefecturii. ... Am venit cu produse traditionale idn lemn:
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014. "Am adus la Piata Taraneasca de la MTR:
Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie. Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
Targ de confectii - producatori romani - 23 - 27 octombrie Kilipirim - targ de carte cu discount si la etaj Targ de Spiritualitate si Terapii complementare "A noua dimensiune" 30 octombrie - 3 noiembrie Make-up Fest - 9 - 10 noiembrie Bijuterie de Autor - 16 - 17 noiembrie Targ Vintage - 23 - 24 noiembrie Targul Cadourilor de Craciun - 29 noiembrie - 24 decembrie.
Oferta de locuinte prezenta la tIMOn are o valoare de piata de peste 1 miliard de euro.
Targ ONG, Editia XI - Civil Szervezetek Vasara PROGRAM SAMBATA, 11 mai 2013, Piata Trandafirilor, TARG ONG 9:00 Crosul Europa 9:15 Semi-maraton cu pornire din fata Primariei Municipiului Tirgu-Mures 10:00 Deschidere Festiva Targ ONG Cuvant de deschidere din partea organizatorilor si a reprezentantilor autoritatilor publice locale 10:00 - 18:00 Activitati interactive si de cultura generala organizate la stand de catre asociatiile si fundatiile participante Concurs de promovare a voluntariatului in Judetul Mures Vizitatorii vor primi formulare care se completeaza cu informatii dobandite in urma vizitarii mai multor standuri ale organizatiilor participante Concurs foto live despre Targul ONG Concurs abilitati ciclistice Activitati preventive pentru sanatate:
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Apa plata pe viata, excursii de 5 stele la Malta, TVA cadou: cateva dintre ofertele care ii asteapta pe vizitatorii tIMOn 300 de ansambluri rezidentiale cu peste 30.000 unitati locative Exclusiv la tIMOn:
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
Incepand de sambata, 29 august, in curtea interioara a Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) se vor organiza piete volante la fiecare sfarsit de saptamana, dupa un protocol stabilit impreuna cu reprezentantii AGROSTAR.
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Ruxandra Tache ne invita la Targul de Paste organizat de Asociatia Work At Home Moms unde puteti gasi cadouri pentru persoanele iubite. xxx MAMA FEST, editia de Paste, va asteapta cu noi ateliere, produse si servicii, proiecte fascinante, initiate de mame!
Persoanele implicate în agricultura pot sa-si achizitioneze, pentru cinci zile, masini si utilaje la preturi speciale.Târgul Agrotex 2008, aflat la cea de-a XVII-a editie, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", prin firma sa specializata Expooltenia, se desfasoara, în perioada 10 - 14 mai, pe platforma hipermarketului PIC Craiova.
Piept de pui expirat din 27 decembrie, cozonaci tratati cu alcool etilic sau care contin... coji de nuca, precum si produse rancede au fost gasite in galantarele comerciantilor. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au dat pana acum amenzi in cuantum total de 44.000 de lei.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone. Invitatii au avut prilejul de a degusta produsele naturiste comercializate sub egida Plafar.
In cadrul targului de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului il gasiti si pe Ion Taran Baciu cu produsele sale din Bucovina. Imbracat superb, cu o palarie neagra din fetru, pe cap, Ion Taran Baciu are, ca de obicei, prestanta.
google-analytics.com