Cautare

14292 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (8.42 secunde)
Piept de pui expirat din 27 decembrie, cozonaci tratati cu alcool etilic sau care contin... coji de nuca, precum si produse rancede au fost gasite in galantarele comerciantilor. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au dat pana acum amenzi in cuantum total de 44.000 de lei.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone. Invitatii au avut prilejul de a degusta produsele naturiste comercializate sub egida Plafar.
Angel de Romania, creator popular, hand made / artizanat este prezent zilele acestea la Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... La standul lui Angel gasiti la vanzare obiecte pictate manual cu motive traditionale romanesti.
Incredibile sfaturi ale medicinei traditionale chineze, cu ajutorul carora putem trai peste 100 de ani! Iata cateva sfaturi utile conform medicinei traditionale chinezesti pentru a avea o viata cat mai lunga (de peste 100 de ani!):
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
In week-end-ul acesta, in curtea Muzeului Taranului Roman, are loc Tragul lui Ciresar organizat de sotii Corina si Dragos Berariu. La acest targ mi-a atras in mod special atentia mesterul popilar Ghorghe Ciuncanu, care este prezent cu o multime de minunatii. ... pardesie, veste, ii traditionale, sumane, pingele.
Daca va place kurtosul puteti manca un kurtos kolacs bun la targul de produse traditionale organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a dat unda verde pentru inregistrarea marcilor romanesti de la 15 noiembrie, dar pana in prezent niciun producator nu s-a grabit sa-si protejeze marcile proprii pe piata europeana.
Festivalul Intercultural de Traditie Maramureseana "Drumul lung spre Cimitirul Vesel" revine in perioada 12 - 16 august la Sapanta. ... Editia de anul acesta include concerte de muzica traditionala si simfonica, ateliere de mestesugarit, degustari de produse locale si vizite in casele mesterilor din Tara Maramuresului.
Emil Florescu a participat in aceste week-end la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, organizat in curtea MTR, cu: sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca si tuica.
Incepand de vineri, 22 martie si pana luni, 25 martie 2013, este organizat in Parcul National din Sectorul 2 Bucuresti, Festivalul pescaresc de Buna Vestire.
Dan Farcas este, din 2006, cetatean de onoare al municipiului Resita. A absolvit facultatea de matematica si fizica la Timisoara. Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti.
Desi s-ar putea obtine un profit mult mai mare cultivand ecologic, in Dolj nu exista nici o ferma care sa practice acest tip de agricultura. Anul acesta, statul subventioneaza culturile ecologice certificate cu sume mai mari decat pe cele traditionale.
Brand de tara in Uniunea Europeana. O poveste romaneasca de succes: magiunul de Topoloveni Cine spunea ca nu avem un brand de tara puternic? Il avem si e chiar unul recunoscut oficial de UE.
Prima participare romaneasca la Mobile World Congress de la Barcelona:
Cristina si Constantin Niculescu participa pana pe data de 21 aprilie inclusiv, la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu. "Suntem singurii crescatori de viermi din Romania!
Ca noutati am adus carticele cu poemele scrise de mine, pe care le-am ilustrat tot eu, care costa 10 RON bucata (tiparite de mine). Am 4.000 de volume de poezii vandute de mine. Dar si cu obiecte din lemn pictate cu motive naive de sotia mea, Roxana.
Kiseleff nr 3 Targul de Toamna. ... Va asteptam la targul de toamna de vineri pana duminicadin curtea Muzeului National al Taranului Roman, de dimineata pana seara, cu fel de fel de bunatati pentru toate gusturile:
Elena Bratu, Director Vanzari Marketing la Plafar, ne-a dat cateva detalii legate de participarea la Nutraceutica, in Pavilionul C 4 de la Romexpo. Cele mai cautate ceaiuri la acest targ sunt:
google-analytics.com