Cautare

381 de rezultate pentru "studenti" (2.59 secunde)
E invitata la o intilnire colectiva de studiu, in vederea titularizarii la filozofie, impreuna cu trioul de fosti studenti normalieni:
- A plecarii unui numar foarte mare de studenti medicinisti pentru a lucra in strainatate chiar si inainte de a incepe un rezidentiat in Romania; ... - A numarului mare de studenti scolarizati de stat comparativ cu numarul mic de posturi disponibilie in cadrul spitalelor;
Se pare ca cei mai multi dintre cei care semneaza pentru retragere sint studenti. Liberalii nu pot spune insa daca tinerii stiu de ce doresc ca soldatii sa fie adusi acasa.
Tinerii studenti din filialele locale ale PD si UDMR, membri in Consiliul Local al Tinerilor, calca pe urmele seniorilor.
Aflat la deschiderea noului an universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Basescu a afirmat, in discursul pe care l-a rostit in fata studentilor, ca scoala romaneasca sufera in continuare de "tare mai vechi", cum ar fi mita la promovarea examenelor si plagiatul practicat deopotriva de studenti si profesori.
Fiindca suntem 10 studenti la curs, am stabilit ca profesorii sa vina de la Constanta in Baneasa, cursurile urmand a fi sustinute in cladirea liceului teoretic din localitate", a declarat Gelu Iordache.
Iar "profesorul" Basescu a primit si intrebari de la studenti.
sindicate, asociatii profesionale, studenti.
Perioada vacantei reprezinta motiv de bucurie atat pentru elevi si studenti, pentru ca scapa de grija temelor si examenelor, cat si pentru parinti, pentru ca scapa de grija chiriilor.
Anul trecut au existat probleme in acest program, astfel incat unii studenti au fost exploatati de catre studenti, iar unii au ramas in SUA si dupa expirarea vizei.
"O mare parte din studenti au un loc de munca si trebuie sa si invete pentru examene.
Tinerii care vor sa ajunga studenti, dar nu au bani pot sa ia credite de studii de la bancile comerciale care ofera acest tip de imprumut.
In plus se prevede ca, in prezenta unor nuclee familiale numeroase (cel putin 4 copii sau persoane cu statut similar aflate in intretinere avind virsta de pina la 26 de ani), pentru calcularea alocatiei, inclusiv persoanele cu virste cuprinse intre 18 si 21 de ani impliniti, daca sint studenti sau ucenici, sint asimilate copiilor minori.
Patronii vor primi bani daca angajeaza elevi si studenti. Din cauza deficitului de forta de munca, Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca incurajeaza angajarea tinerilor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Anuntul a fost facut de directorul Gelu Stan, dupa ce, in cadrul simpozionului organizat cu prilejul "Saptamanii Santierelor Navale in Europa", majoritatea celor 150 de elevi si studenti prezenti la eveniment s-au aratat mai mult interesati de banii pe care ar putea sa-i castige urmand o cariera in domeniul naval, decat de meseria pe care o vor avea.
In cadrul Academiei Navale au absolvit anul acesta un numar de 250 de studenti de la sectia de marina civila si 20 de studenti de la sectia de marina militara, totalizand nu mai putin de 270 de absolveti (inclusiv fete).
40 de studenti craioveni din anii terminali si masteranzi vor participa in perioada 16-25 martie la o serie de prezentari si workshop-uri sustinute de mari companii internationale cu filiale si in Banie organizate de AIESEC Craiova.
ro gazduieste "Targul de joburi pentru studenti si absolventi", editia 2009. In cadrul evenimentului virtual, companii de top isi promoveaza programele speciale pentru tineri fara experienta:
google-analytics.com