Cautare

381 de rezultate pentru "studenti" (6.82 secunde)
Speranta unui loc de munca La rand stateau oameni de varste si profesii diferite, de la tineri studenti si pana la someri si gospodine.
Astfel un grup de studenti din cadrul Facultatii de Mecanica au realizat conceptul unui vehicul off-road. ... Rezultatul final s-a numit iAro Camarad si a fost prezentat ca lucrare de licenta pentru tinerii studenti.
"Daca anul trecut v-am obisnuit cu competitii pentru elevi si studenti, iata ca 2012 il incepem in forta, prin organizarea unui turneu de sala, care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
Skiori copii/elevi/studenti:
Programul a ajutat, de la lansare, 293.373 de elevi si studenti sa-si cumpere un sistem de calcul. ... Sunt convins ca in anul 2016 sunt mai mult de 12000 de elevi/studenti care s-ar putea inscrie la program dar n-au stiut de el.
Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie.
Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copii, studenti si pensionari si de 12 lei pentru adulti.
Au expus peste 85 de artisti plastici profesionisti - membri ai Filialei de Arta Religioasa si Restaurare a UAPR cat si alti membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania sau studenti UNARTE, artisti si/sau restauratori din muzee, artisti plastici profesionisti cu activitate importanta in domeniul artelor vizuale sau al restaurarii bunurilor culturale.
Se va face media tuturor notelor si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10." Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.
Pe aceasta strada locuiesc mai mult de 1.000 de oameni in cele 5 blocuri de locuinte de pe o latura si un numar aproape dublu de tineri studenti in caminele studentesti de pe cealalta latura.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Scoala a evoluat apoi ca o scoala de ingineri care au construit poduri si sosele - s-a si numit, intr-o vreme, Scoala de punti si sosele - si, sigur, a avut, de-a lungul istoriei ei, generatii de profesori si studenti care i-au dat prestigiu, care i-au crescut vizibilitatea internationala.
Perioada de desfasurare a proiectului a fost ianuarie 2012 - februarie 2014, in aceasta perioada 233 de studenti din universitatile bucurestene au fost consiliati vocational si profesional si au participat la workshop-urile de dezvoltare a abilitatilor necesare obtinerii unui loc de munca (crearea unui cv, sustinerea unui interviu), dar si cele pentru integrarea in cadrul unei companii (comunicare, intelegerea proceselor interne).
Din grupul de studenti care participa la experimente, toti, cu exceptia unuia dintre participanti, erau complici (actori), iar scopul real al studiului era sa se vada modul in care participantul real reactioneaza la comportamentul complicilor.
La editiile urmatoare ale targului Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, Emil Florescu va colabora cu studenti de la Arte Plastice.
Seminarele sunt reluate urmare a succesului inregistrat in 2014, cand numerosi specialisti in domeniul medical, biologi, ingineri, studenti si public larg au participat la cursurile de medicina integrativa, coordonate de prof. ... medici, farmacisti, biologi, biochimisti, studenti si public larg.
O multime de studenti de la Universitatea din Michigan, aflata in apropiere, ca si de la Universitatea Eastern Michigan, se imbulzisera in zona, dupa ce au ascultat la radio rapoartele despre aparitiile din zilele precedente.
Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
"Am avut in vedere 360 de studenti, 700 de participari lunar la vizitele de studiu si am realizat un site al proiectului si aceste doua conferinte de presa!". ... "Recrutarea unui numar atat de mare de studenti - 500 - dovedeste ca activitatile desfasurate i-au tinut conectati.
De altfel, trebuie sustinuta consolidarea relatiilor dintre universitati, studenti, absolventi si mediul socio-economic, promovand schimbul de experienta si contributia la constructia unei comunitati virtuale reprezentative, care sa faciliteze schimbul de informatii dintre actorii din invatamantul superior si mediul socio-economic. ... Cati studenti sunt la momentul actual in Romania?
google-analytics.com