Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (7.00 secunde)
In fiecare zi, la 6 dupa-amiaza aducea oradenilor stirile de peste zi. Pentru ca vroia mai mult, s-a implicat in productia a doua emisiuni:
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor.
Daca finele lunii iulie a fost dominat de stirile referitoare la fuga lui Hayssam, demisiile sefilor serviciilor secrete si restructurarea Guvernului Tariceanu, inceputul lui august este stapinit de un subiect ceva mai vechi - necesitatea organizarii de alegeri anticipate in ianuarie 2007.
M-a pus acela necuratu' sa ma uit la stirile Antenei.
E o realitate poate nu numai romaneascaa, dar in ultimele zile stirile despre copii de-abia veniti pe lume morti in maternitaati au tinut capul de afis.
crearea unui interes mediatic iesit din comun pentru stirile provenite din surse, multe dintre ele simple intoxicari. Actiuni pentru atingerea scopului:
Nimic deocamdata si nu cred ca este din cauza ca nu am auzit toate stirile bomba, pentru ca despre acest lucru nu s-ar fi pierdut cu siguranta ocazia de a se face publicitate legat de masurile luate de autoritati si eficienta in aplicarea lor.
Nu e de mirare ca, umilite de medici si injosite in justitie, familiile raposatilor recurg la gesturi disperate, ajungind subiect de deschidere pentru stirile de la ora 17.00.
Politicienii au grija ca, din ora in ora, cind se transmit stirile, sa le aminteasca alegatorilor ca, daca vor sa traiasca intr-o tara prospera, trebuie sa mearga la vot.
Altfel nu-mi explic de ce le-ar fi strain unora termenul de concurenta (constructiva!), de ce preiau stirile unii de la altii, fara a fi respectata nici macar ideea de copyright, ce sa mai vorbim de drepturile de autor in sine...
Valurile lehamitei se ridica din haurile ruginitei onestitati becaliene care face troc cu stirile unor televiziuni. Si prea-plinul se varsa in balta galbui-maloasa a somnului de fotoliu parlamentar.
Insa stiu sigur ca au oameni pe care ii platesc sa stea cu ochii beliti, sa urmareasca stirile de peste tot.
Printre stirile legate de superstitiile de "ziua pacalelilor", una pare sa se refere direct la politica romaneasca a acestor zile.
Trecem peste stirile obisnuite pe care le auzim frecvent ca la cutare comisie, ori intr-o anumita sedinta in plen, dezbaterile programate in atatea si atatea zile normale de...
Sau cei care spun ca exista o televiziune infiintata dupa unicul tipar "stirile de la ora cinci cu babe violate, morti si mult sange" si ca ea ar trebui sa se duca la culcare pentru a da o sansa noii generatii de a se inspira si din alte realitati ale vietii?
Daca vreti, este un schimb de experienta intre noi, care facem stirile, si dumneavoastra, cei care ne judecati pentru modul in care am facut-o.
Cel mult, pe cei pentru care stirile pline de nenorociri le sporesc simtitor audientele intr-un sezon considerat, prin definitie, "mort".
Noroc ca am urmarit si noi stirile si am vazut ca Oltenia a fost afectata grav de canicula, ca altfel poate chiar l-am fi luat in serios!
"Stirile de la ora cinci" deja nu mai reprezinta un caz singular. "Reteta" de succes a fost adoptata si adaptata cu rezultate surprinzatoare de mai toate televiziunile.
Serban Rasina, administratorul firmei afirma ca nu mai crede in stirile de la televizor, dupa ce s-a tot spus ca marii producatori de automobile se inghesuie sa vina in Romania.
google-analytics.com