Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (2.49 secunde)
Ciuliti urechile la ce spun cei de la TV si "ochiti” toate stirile in care se vorbeste despre PSD.
Pentru cei mai multi dintre romani este practic imposibil sa-si stapaneasca un ranjet de satisfactie cand citesc sau aud la televizor stirile referitoare la infrangerea lui Ion Iliescu.
Si sa mai zica cineva ca romanasul nostru nu devoreaza stirile si nu cauta motive de amuzament in viata asta intoarsa cu susul in jos.
Preocupate de stabilizarea situatiei in sanctuare ale terorismului, SUA si Marea Britanie par in pana de solutii, daca excludem stirile despre o posibila dezangajare militara a trupelor coalitiei din Irak si Afganistan.
Da, mai fratilor, vampirii colcaie in Transilvania (cea despre care nici occidentalii, nici americanii nu stiu s-o repereze cu exactitate… la fel ca si in cazul Budapestei care apare, in stirile anumitor agentii de presa straine, drept capitala Romaniei) si nu exista sat din Romania care sa nu aiba exorcistii sai.
In timp ce Traian Basescu isi intoarce nemultumirile pe toate fetele, stirile negre se acumuleaza. Guvernul se dovedeste moale si incapabil sa opereze pe mai multe fronturi simultan:
In timp ce Traian Basescu isi intoarce nemultumirile pe toate fetele, stirile negre se acumuleaza. Guvernul se dovedeste moale si incapabil sa opereze pe mai multe fronturi simultan:
Frumos exemplu, oare ai nostri sunt la curent cu stirile externe, sa ia aminte si poate sa aplice ideile bune si in propria ograda?
Intamplator stirile despre cheltuielile exagerate ale unor parlamentari si despre paruiala dintre amaratii din Vadu Rosca au aparut in presa simultan, parca pentru a sublinia, inca o data, polarizarea excesiva a societatii in care traim, mai mult sau mai putin bine.
Evident ca este foarte greu sa interzici unor pustani sa ii vada pe idolii parintilor lor, cei care apar din cand in cand la „Stirile de la ora 17“.
Nu ca as fi trait intr-o alta lume si n-as fi vazut cum stau treburile… Insa, pe langa interese si goana de a da stirile cele mai cele… pacat ca in nebunia asta de a da „cea mai cea informatie” apar distorsionari grosolane.
Grevei profesorilor nu i s-a dat o prea mare atentie, ca doar suntem ocupati cu gripa asta, domnule, aviara, avirala sau cum i-o mai spune, ca tare mai da batai de cap blondelor de pe la stirile TV!
O dovada in plus ca ii urmaresc - e drept, in speranta ca termina mai repede cu stirile si reclamele si difuzeaza filmul - este faptul ca apreciez la superlativul absolut buletinul acela din zi (de fapt toate sunt asa!) in care „vedetele” prezinta crime, mortaciuni, violuri, cu lux de amanunte si tot tacamul.
Acum ma ingrozesc stirile, de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentar. Ma ingrozeste lipsa de bun simt si de responsabilitate a alesilor care nu dau doi bani pe asteptarile si problemele noastre.
Ne obisnuiseram sa vedem doar la stirile de la ora 5.00 cum elevi de liceu fura pistolul bunelului din sertar si-si impusca colegii in cap.
ßi tot la fel de bine ar trebui sa cantarim toate stirile care ne sunt varate pe gat seara, la jurnale, si sa ne gandim unde este fair-playul unor companii care au datorii de miliarde la bugetul de stat si cu toate acestea au bani sa-si etaleze siglele pe maiourile unor sportivi.
La stirile Antena 3 de la ora 18.00, comentariul dedicat acestor raspunsuri a folosit formula poporul roman, in stil balcanic, crede ca A.
Dupa ce am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea, acum mi se cutremura stomacul si ma ingrozesc de-a dreptul stirile de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentarilor.
Degeaba deci se fac aceste eforturi de promovare, daca Finantele nu se ghideaza dupa o politica clara, daca la nivelul turismului nu s-au luat inca decizii privind taxele si impozitele, daca ne tot punem cenusa in cap deschizand stirile zilnice cu gripa aviara de la marginea marii.
De la violente fizice, de care stirile din mass-media sunt suprasaturate, si pana la violente de limbaj, impardonabile pentru niste alesi ai poporului, suntem martorii unei situatii care pare a-i da dreptate cercetatorului britanic.
google-analytics.com