Cautare

2362 de rezultate pentru "stirile realitatea sinaia 17 04" (3.23 secunde)
O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant. ... Desi ne consideram un popor inteligent, blajin si cu frica lui Dumnezeu, realitatea ne contrazice la tot pasul.
B1 TV a depasit din nou, ca medie a audientei pe durata intregii zile de miercuri, posturile Realitatea TV si Romania TV, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.
Marian Vanghelie vrea sa preia "Realitatea TV" de la Elan Schwartzenberg Potrivit unor surse de pe piata media, primarul sectorului 5 s-a intalnit in urma cu cateva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg si au batut palma privind tranzactia.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
Cristi Selaru, Redactor) Cozmin Gusa a afirmat la Realitatea TV ca manipularea legata de Sorin Oprescu este una uriasa, desi nu pare si ca Primaria Capitalei a fost o VACA DE MULT PENTRU SANTAJISTI, carora acum le este extrem de frica de ceea ce ar putea denunta fostul edil al Capitalei.
Realitatea TV, incotro? Realitatea Media pierde contestatiile dupa ce i-a fost declarat falimentul. ... Iulia Bunea) Noi decizii ale justitiei in cazul Realitatea TV, care pun sub semnul intrebarii viitorul postului de televiziune.
In tinerete, veterana competitiei de la Sinaia a parcurs distante remarcabile, cum ar fi drumul dintre Suedia si Paris. ... In tinerete, veterana competitiei de la Sinaia a parcurs distante remarcabile, cum ar fi drumul dintre Suedia si Paris.
Mai toti apropiatii si fidelii liderului PSD, Victor Ponta, laolalta cu cei acuzati de Mircea Geoana ca i-au subminat ultima campanie prezidentiala se reunesc miercuri, la Cabana Cuibul Dorului din Sinaia, intr-o sedinta secreta si restransa a Biroului Permanent, pentru a lua in calcul suspendarea acestuia din partid.
çn cazul in care mergeti cu propriul autoturism, ceea ce va sfatuim daca sunteti un grup mai mare de trei persoane, un dus-intors pana la Sinaia sau Busteni va duce la vreo jumatate de milion.
Pretul terenului pe Valea Prahovei Statiunile de pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga sau Predeal) sunt locatii care atrag dupa sine investitii substantiale deoarece preturile terenurilor din aceste zone sunt destul de ridicate. In Sinaia, pretul terenului porneste de la aproximativ 100 de euro/metrul patrat.
Pasionati de sport, o viata sanatoasa, dar si istorie, vedete au ales sa petreaca trei zile frumoase de Halloween la munte, in Sinaia, la Vila Camelia. ... Am trait exact asa la Vila Camelia din Sinaia.
Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884.
Pana in prezent, hotelurile care s-au inscris in program sunt din Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Calimanesti Caciulata, Covasna, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Tusnad, Vatra Dornei, Sovata.
Incendiul de la mansarda unui hotel de cinci stele din Sinaia a fost stins dupa aproape patru ore Incendiul puternic izbucnit la mansarda unui hotel de 5 stele din statiunea Sinaia, de unde 50 de persoane au fost evacuate, a fost stins de pompieri dupa aproximativ 4 ore.
City manager-ul orasului Sinaia, Marian Panait a avut parte de un oaspete ceva mai special in miez de noapte. ... In Sinaia ursii se plimba liberi prin oras in cautare de hrana, si de cele mai multe ori ajung in curtile oamenilor.
Aglomeratie pe DN 1, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul catre Bucuresti Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat ca se circula in conditii de aglomeratie pe DN 1, duminica dupa-amiaza, pe tronsonul Predeal - Sinaia, mai ales pe sensul de mers catre Bucuresti.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Analistul politic Dan Andronic scrie pe blogul sau ca situatia este grava pentru Realitatea TV. ... Cifrele cu pierderile si castigurile televiziunilor pe 2008, publicate de Ministerul finantelor, arata ca Realitatea Media SA conduce detasat in topul pierderilor, cu 76,3 milioane de lei.
google-analytics.com